Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elmennél egy olyan baráti...

Elmennél egy olyan baráti összejövetelre, ahol nem szívesen látnak?

Figyelt kérdés

Van egy tag, aki magyar tanár létére annak idején csúnyán beszólt egy nőismerősömnek, alpári jelzőkkel illette, illetve engem is potenciális gyilkosnak tartott. Akkor én ezt az illetőt letiltottam. Viszont most szervezünk egy baráti találkozót, ami az én lakásomon lesz. Ez az ember viszont mindenképp jönni akar. Megírtam neki, hogy az előzmények miatt én nem szeretném itt látni, de ő csak erősködik, hogy bizonyítsam be, hogy ő ezt mondta, irogat, hogy miért nem válaszolok neki, meg győzködi a többieket, hogy én rosszul emlékszem. Rettentően erőszakos, csak úgy árad belőle a negatív energia. Én meg úgy vagyok vele, hogy a saját lakásomba nem kell megindokolni, hogy kit miért nem akarok beengedni, ez nem egy közintézmény, csak dönthetek már arról, akár pofára is, hogy kit engedek be a saját lakásomba. Beszéltem a többiekkel is erről, ők azt mondták, hogy nekik mindegy, hogy jön-e vagy sem. Most persze majd biztos mindent össze fog hazudozni rólam a hátam mögött, de én akkor sem akarom, hogy jöjjön, nem hiányzik, hogy tönkretegye a hangulatot.

Most viszont kíváncsi lennék, hogy én vagyok a túlzottan aggályoskodó, vagy ő a bunkó?

Ti erőltetnétek, hogy elmehessetek egy olyan buliba, ahol a házigazda nem szeretné, hogy ott legyél?

2021. okt. 8. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Durván küldd el a búsba, az udvariasságból nem ért az ilyen.
2021. okt. 8. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember frankón mentálisan betegnek tűnik ebből, amit írsz.
2021. okt. 8. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Ha odamegy, ne engedd be, szólítsd fel az ajtóban a hátraarcra! Ha nem hajlandó, mondd, hogy hívod a rendőrséget! De amúgy természetre milyen? Hajlamos a balhéra-verekedésre?
2021. okt. 8. 14:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem vagy bunkó egyértelműen

Ő viszont túl egós, nehéz eset. Én sem látnám szívesen a házamban; de máshol sem szivesen futnék vele össze egyáltalán. Visszataszítana engem a viselkedése, akaratossága, önzősége, egoizmusa. Azt hiszi, hogy mindent megtehet, neki mindent lehet, őt én se hívnám meg.

Nem tom, mennyire lenne szép ötlet bekamuzni, hogy elmarad, vagy áttettétek máskorra. De mondjuk ő tudja,hogy hol laksz? Mert amúgy lehet,hogy így is beállít, ha tudja, hogy merre lax. Az ilyen értetlen emberekkel nem tudom, mit lehet kezdeni, mint ő, ohgy ilyen kis akaratos, meg beképzelt, ha ő ígyis, úgyis , akkoris ott akar lenni; még ha nem hívják; vagy pl ha a házigazda nem látja őt szívesen az életterében , életében, házában, lakásában. Szerintme lehet, hogy előbb kéne elkezdeni, és mire ő odaér, már legyen vége a bulinak, vagy nem tdom, ez mennyire összeegyeztethető. De énszerintme nem kéne, hogy ott legyen. Engem zavarna, irritálna egy ilyen ember közelsége, jelenléte sajnos. Ő ilyen negatív; hogy nem hozzáad a jelenlétével, ha ottvan, hanem kiszipolyozza még másokból is az életenergiát, életkedvet, jókedvet, élet szeretetét, élni akarást. Ha tényleg akaratos, erőszakos,nem szívesen látnám. Amúgy ha pl félreértés miatt bocsánatot kérne őszinte megbánással, én szerintem akkor se feltétlenül látnám szivesen.

2021. okt. 8. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem mi a kérdés. Ha valakit nem akarok, hogy ott legyen, az nem lesz ott. A saját házadba azt engedsz be akit te akarsz.

Amúgy borzasztó mennyi beteg ember mászkál közöttünk, sajnos én is ismerek nem egy hasonló véglényt.

2021. okt. 8. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Kullancsot lepöcköljük, nem finomkodunk vele.
2021. okt. 8. 15:41
 7/11 A kérdező kommentje:

Tudja hol lakom, de nem hiszem, hogy anélkül eljönne, hogy igent mondanék. Ezért is zaklat folyamatosan.

Ez nem egy házibuli lesz fiataloknak, hanem egy adott érdeklődési körű embereknek szánt baráti összejövetel. Ő sem fiatal már, kb. 40-50 éves, középiskolai magyartanár, de tényleg rettentően egoista. Pont ez az erőszakos felsőbbrendőségi érzés, ami lehet hogy szakmai ártalom, hiszen megszokta, hogy munkahelyén ő parancsol a diákoknak. De én is tanítottam, ismerem ezt a fajtát, volt pár ilyen kollégám. Persze az előzmény nem ez volt, hanem amit írtam és ő persze már tagadja. De a mostani kommunikációja is ezt a "csak nekem lehet igazam" stílust mutatta, ezért sem akartam, hogy tönkretegye a hangulatot, meg hát semmi kedvem megint vitába keveredni vele, hallgatni a propagandáját, meg a tőle eltérő vélemnyen lévő emberek pocskondiázását. Ha nem nálam lenne a találkozó, egyszerűen nem mentem volna el, de így más a helyzet.

Viszont most megnyugtattatok, hogy akkor nem én vagyok a paraszt, hanem mások szerint is vele van gond. A töbiekkel ezt nem akartam így megbeszélni, mert még ha ilyen is, én nem akarok oda sűllyedni, hogy kibeszéljek, ócsároljak ismerősöket, de itt név nélkül lehet véleményt kérni.

2021. okt. 8. 15:59
 8/11 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Szerintem modortalan dolog beállítani olyan ember lakásába, aki kifejezetten szólt, hogy ne jöjjön... Max nem engeded be :D
2021. okt. 8. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:
85%
Akkor van baj,ha valaki mással együtt érkezik, és akkor lehet, hogy be tud tolakodni ő is, vagy akkor lehet,hogy direkt tönkrevágja a bulit és ott fog toporzékolni, meg dörömbölni az ajtó előtt, meg még ordit, mondjuk lehet, hogy ráküldenek valakit csendháborításért a szomszédok.
2021. okt. 8. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:
meg kell neki mondani,hogy majd szervezzen egy saját összejövetelt ugyanennek a társaságnak, és akkor akit nem akar belőle meghívni, az nem lesz ott, de mondjuk lehet akkor pl a többiek se akarnának már menni, ha túl sok embert kitiltana, de nemtom, theát pl aki vele szivesen találkozna esetleg az mán csak elmegy.
2021. okt. 9. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!