Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért idegesítenek a vallásos...

Miért idegesítenek a vallásos emberek?

Figyelt kérdés

Legyen szó akármilyen vallásról, iszlám, keresztény, zsidó, vagy bármilyen vallásról, de ha megtudom, hogy az adott ember vallásgyakorló, akkor egyből elvesztem minden szimpátiámat.

Valamiért úgy érzem, hogy undorodom a vallásoktól, de nem tudom miért, engem semmilyen negatív hatás nem ért ezekkel kapcsolatban.

2023. márc. 30. 15:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Meg is jöttek a vallásos vegák lepontozni
2023. márc. 30. 15:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Én pl (majdnem) vegán vagyok, sose mondtam senkinek, hogy ne legyen az, nekem viszont milliószor mondták, hogy (vegetáriánusként is), gyenge vagyok, meg miért nem eszem húst, blablah.
2023. márc. 30. 15:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Lényege az egésznek, függetlenül a kontextustól, hogy az agresszív, zsaroló hangvétel nem jó kommunikációs forma.
2023. márc. 30. 15:58
 14/21 anonim ***** válasza:
16%

Fiatal koromban én is utáltam őket, hülye fejemmel még le is álltam velük vitatkozni. Ezzel csak magamat idegesítettem. Ma már egyszerűen túllépek ezen, sokszor még rá is teszek egy lapáttal, magamban meg jót röhögök. Így sokkal könnyebb az élet.

N

2023. márc. 30. 16:08
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem ad okot az illető az ellenszenvedre, nem próbál térítgetni, papolni neked, csak instant idegesít, akkor egyszerűen előítéletes vagy. Nem tudom mi az oka, de magadban kell keresned nem a másikban. gyerekkori rossz élmények, politikai nézeted, neveltetés vagy bármi.

Az, hogy valakinek más a világnézete és ez elég is ahhoz, hogy utáld ott mindenképp benned lesz a hiba. Nem más ez mint az antiszemitizmus, sokan úgy utálják a zsidókat, hogy semmit nem tudnak róluk.

Vegánokat azért utálni mert más az étkezésük, nem valami értelmes hozzáállás.

Az, hogy a vegán mozgalom vagy a kereszténység vagy a muszlim világ számodra nem szimpatikus nem szabadna az egyénekre kivetüljön. Gondolj bele mennyien gyűlölnek téged mert magyar vagy, vagy akármi ami igaz rád. Nem tehet az egyén arról amit egy egész közösség vagy azok kis része tesz amibe tartozik.

2023. márc. 30. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Ilyen lyehovás izékkel ha betalálnak a legjobb módszer, ha őszintén mélyen a szemébe nézve értetlenül megkérdezed, hogy "te látsz engem? 👀😵"
2023. márc. 30. 16:11
 17/21 anonim válasza:
100%

Én nagyon fontosnak tartom a Jóistenben vetett hitemet, kívülről is látszik az öltözetemen. De soha senkinek nem beszélek róla, senkire nem próbálom erőltetni. Csak nyílván ha kérdeznek róla.

Ért is már ez miatt gúny de nem foglalkozom vele. Úgy élek, ahogy nekem tetszik. Arra sem haragszom aki elítél ez miatt, az ő dolga. Nekem a lényeg, hogy az én lelkiismeretem tiszta legyen, hogy én ne ítéljek el senkit

2023. márc. 30. 16:22
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Mert képtelen vagy elfogadni, hogy más máshogy gondolkodik, mint te.
2023. márc. 30. 16:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha nyomatja ezerrel, akkor megértem ezt.
2023. márc. 30. 18:54
 20/21 anonim ***** válasza:

" úgy érzem, hogy undorodom a vallásoktól, de nem tudom miért"

Mert kissé kezdetlegesen gondolkodsz.

2023. márc. 30. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!