Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket mely embertípusok...

Titeket mely embertípusok idegesítenek a legjobban?

Figyelt kérdés
Engem a körülményeskedő, túlságosan is okoskodó, lassú, boltban, utcán stb. előttem lassan totyogó emberek.
2022. dec. 19. 14:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Azok, akik a seggembe jönnek mert annyira sürgős nekik minden, és a sebességkorlátozás sem érdekli őket.

A suttyó, erőszakos, primitív, ösztönszinten működő népeket is, akik emellett még rosszindulatúak is. A demagógiát sem szeretem.

2022. dec. 19. 14:15
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Az összes. A totyogó, az eltaposó, amelyik elállja az egész jardát, amelyik elállja a kerékpárutat vagy azon sétálgat, pedig van járda is. A túl hangos. Amelyik nem tudja megnevelni a gyermekeit, és azok ordítva rohannak a boltban, pakolnak le. Amelyik állatokat kínoz, bánt. Amelyik megáll a metró ajtajában, miután felszállt. Amelyik kényszeresen pofázik a buszon, vonaton, villamoson. Amelyik meg akar téríteni. Amelyik ott is problémát csinál, ahol nincs. Amelyiknek mindig rosszabb, mint a hallgatóságának. "Másnak rosszabb, a te problémád semmi! Bezzeg én...". Amelyik mások magánéletében turkál. A kétszínű. Aki a "csicska" szót használja. Aki azt hiszi, mindenhez joga van, mert ő a vendég/vásárló. Aki megeszi más ételét a munkahelyen. (Vagy a koliban.) A kéregetők.
 3/15 Metionin ***** válasza:
88%
Engem ismeretlenül a hangos, tolakodó, nagypofájúak. Ha kell is velük kezdenem bármit, akkor ezen kívül a kétszínűek, beképzeltek.
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
A szarkavarók, a bunkók, a nagyképűek csak, hogy hármat említsek.
2022. dec. 19. 14:32
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Azok, akik barmilyen tarsadalmi elegedetlensegre, biralatra vagy ellenvelemenyre terdreflexszeruen azzal reagalnak, hogy az illetot libsinek, Soros-berencnek, ne adj' Isten homoszexualisnak titulaljak, akar latatlanban is.
2022. dec. 19. 14:42
 6/15 anonim ***** válasza:
10%

Aki elvárja, hogy 35 évesen foglalkozzak vele, mint valami csecsemővel (60 feletti hülye anyám).

Aki úgy próbál meg elhitetni velem valamit, hogy a tettei megcáfolják a szövegét.

Aki úgy éli ki a nőiességét, hogy hülyét csinál belőlem 2 kapcsolat között "üresjáratban".

Az olyan nőket, akik úgy próbálnak valakinek tűnni, hogy lepukkant pasasok szokásait szándékosan átveszik: gyakori részegség, közönségesség, trágár beszéd, stb.

Azokat a szerencsétlen félnótásokat, akik valahogy mindig elcseszik a saját életüket, aztán mindig az ismerőseikre támaszkodnak, hogy azok oldjanak meg mindent helyettük.

Azokat a nyálas kis pöcsöket, akik akkora csicskák, hogy még a gyereket is megszülnék a nő helyett. Legkönnyebben úgy lehet őket felismerni, hogy mindig az övék az utolsó szó: "Igen, drááágáááám!"

Azokat az idiótákat, akik 30-40 éves korukra se tudták kinőni a gyerekkori hülyeségeiket, és ezt folyamatos mellébeszéléssel, féceszmixerkedéssel, hazudozással próbálják kompenzálni.

2022. dec. 19. 15:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyira hosszú a lista, hogy a Kékes-tetőig érne, - nem is bonyolódom bele ebbe a felsorolásba annak ellenére, sem, hogy nekem is van rengeteg hibám.
2022. dec. 19. 15:10
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Az arrogáns, másokat ilyen-olyan okból lenéző emberek akik ok nélkül belekötnek a másikba.
2022. dec. 19. 16:56
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Hangoskodó, togyogó emberek. Meg akik nem nevelik meg a gyereküket.
2022. dec. 19. 17:36
 10/15 anonim ***** válasza:
20%
Az olyan, aki haszonleső: minden lehetőséget kiaknázik.
2022. dec. 19. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!