Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztél már olyat hogy jobb...

Éreztél már olyat hogy jobb lenne ha elmennél egy szakemberhez aki pszichológushoz?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért éreztél így?

Végül is elmentél a szakemberhez?

Sikerült megoldani a problémát?

Mi volt a problémád és mit állapított meg a szakember rólad?

Ha nem mentél el a szakemberhez az miért van?

Milyen problémát akartál megoldani?

Szakember nélkül sikerült megoldani ezt a problémát?

2023. márc. 25. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Drága mulatság a pszichológus.

El kellett volna mennem, még szép. De hiába dolgozok, nem sok pénzt ad a munka. Ebből jó ha kijövök hó végén.

2023. márc. 25. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

2021-ben éreztem ezt, szinte egész évben, illetve tavaly nyáron, és néha az elmúlt napokban is. Az előbbi kettő esetében felerősödött szorongás, illetve durvább depresszió gyanú miatt; mindkettő amúgy kegyetlen gyakori a családban, többen vannak/voltak is depresszióval diagnosztizálva, szakember által. Most "csak" kezdődő, gyenge depresszió gyanú.

Nem mentem el, szintén anyagiak miatt. A helyi kórházban már csak pszichiáter van, a helyi magán pszichológusokat pedig nagyon szidják, és elég busás összeget kérnek 45 percért.

Netes praktikákat alkalmaztam, sokat olvastam témába vágó szakirodalmat, csökkentettem a koffeint, többet teázom, letöltöttem egy "self-care" appot, és ezek együttesen sokat segítettek. Nem mondom azt, hogy minden tökéletes, de már tényleg jobb. Nem tudom, hogyan alakult volna szakember mellett, mondjuk tuti gyorsabban kijutok belőle, viszont úgy érzem, jó úton haladok. Bár vannak mentális nagyon rossz napjaim.

2023. márc. 25. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Én nem mentem pszichológushoz. Engem barátom vitt be a pszichiátriára mert fel akartam vágni az ereim. Gyerekkori trauma jött elő. Ott azt állapították meg, hogy kevert szorongásos és depresziós zavar, szuicid hajlam. Antidepreszánst kaptam, nyugtatókat és pszichológushoz járok. Még nem oldódott meg, de dolgozunk rajta.
2023. márc. 25. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Éreztél már olyat hogy jobb lenne ha elmennél egy szakemberhez aki pszichológushoz?

Igen

Hosszú lenne a lista

Végül is elmentél a szakemberhez?

Nem

Sikerült megoldani a problémát?

Nem

Nem voltam

Ha nem mentél el a szakemberhez az miért van?

Úgy tűnik a netes beszámolók alapján, hogy több, mint kétes az eredmény, ahhoz meg túl sok kidobott pénznek gondolnám

Milyen problémát akartál megoldani?

Lásd második kérdés

Nem

2023. márc. 25. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Mert nem tudtam, mit akarok csinálni az életemmel.

Elmentem.

Nem segített. Csak átkevertük a sz@rt.

Nem volt diagnózis. Önbizalomhiány oszt kész.

Még nem mentem az autizmusgyanúmmal, hogy nem tudok kapcsolatot teremteni kapcsolatokban normálisan megnyilvanulni, és hogy egyáltalán nem is akarok kapcsolódni. Plusz nem bírok mas rendszerekhez alkalmazkodni. De szeretnék majd menni és most épp gyűjtök rá.

Nem, azert akarnék elmenni.

2023. márc. 25. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Igen,elmentem,semmit nem ért. Egyedül jöttem ki a bajomból sok év alatt. Meg megismertem a férjemet,gyerekünk lett, tényleg nem volt idő komolyabban depressziózni. Azóta is voltak/vannak mélypontok,de már megtanultam kezelni. Sportolok,alszok,kisírom magam,néha ki dühöngöm magam,ennyi. Kb. 20 év alatt eljutottam oda,hogy szeretem magam,van önbizalmam. A traumák persze megmaradtak,néha pocsékul érzem magam,de pár nap alatt lecseng.
2023. márc. 25. 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Voltam, mentem, jártam, eredménye nem lett.
2023. márc. 26. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!