Mit tennél ha találnál a saját lakásodban egy táskában 200 millió forintot?
Írhat itt ide bárki bármit neked.. mindegyikre rácáfolsz, belekötsz.
Nem unod még a napi szintű hülye elméletben létező kérdéseidet? Nagyon unatkozhatsz, menj már el dolgozni.
Elsőre: meggyőződnék, hogy valódi-e. (Nem részletezem, vannak rá módszerek.) Aztán amilyen gyorsan csak lehet, jó messze a jelenlegi lakhelytől, bérelnék egy lakást vagy házat, hogy eltűnjek a környékről. Hétközapi felélésre lehetne kivenni belőle. Jelentős részét átváltanám Euróra. (Erre is vannak módozatok, hogy ne legyen rizikós.) Eurót külföldön is be lehet fektetni, a megmaradó forintot pedig itthon is, kisebb részletekben. Hozzáteszem, hogy 200M Ft ha ügyes vagy, megoldja a megélhetésedet, de nem egy óriási összeg. 2db márkás sportkocsi ára mindössze. Vagy egy kicsit jólszituáltabb házé. De jól forgatod, meg tudsz élni belőle.
Ja és a válaszommal nem kell vitatkozni, mert én nem azt írtam le hogy mit kellene csinálni, hanem azt, hogy én mit tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!