Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha találnál a...

Mit tennél ha találnál a saját lakásodban egy táskában 200 millió forintot?

Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Bevizsgálnám, valódi e és ha igen, aztán mint ha nem is találtam volna semmit-senkinek:)
2023. márc. 25. 14:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Hogy lehet bevizsgálni be megyek a bankba hogy bocsánat ez hamis?
2023. márc. 25. 14:18
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem értesz a pénzhez még gugli segítségével se, ne is találj;)
2023. márc. 25. 14:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Csak a tiszta pénzhez értek. Bemegyek a NAV hoz és bevallom hogy mennyi ennyi.
2023. márc. 25. 14:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Írhat itt ide bárki bármit neked.. mindegyikre rácáfolsz, belekötsz.

Nem unod még a napi szintű hülye elméletben létező kérdéseidet? Nagyon unatkozhatsz, menj már el dolgozni.

2023. márc. 25. 15:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor Veled mostantól egyetértek de csak veled
2023. márc. 25. 16:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Megtartanám, és élnék, mint Marci Hevesen. Soha az életben nem történt nálam "véletlenül" házkutatás, ezek után sem fog. Ez itt nem Amerika. 😀
2023. márc. 25. 16:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre: meggyőződnék, hogy valódi-e. (Nem részletezem, vannak rá módszerek.) Aztán amilyen gyorsan csak lehet, jó messze a jelenlegi lakhelytől, bérelnék egy lakást vagy házat, hogy eltűnjek a környékről. Hétközapi felélésre lehetne kivenni belőle. Jelentős részét átváltanám Euróra. (Erre is vannak módozatok, hogy ne legyen rizikós.) Eurót külföldön is be lehet fektetni, a megmaradó forintot pedig itthon is, kisebb részletekben. Hozzáteszem, hogy 200M Ft ha ügyes vagy, megoldja a megélhetésedet, de nem egy óriási összeg. 2db márkás sportkocsi ára mindössze. Vagy egy kicsit jólszituáltabb házé. De jól forgatod, meg tudsz élni belőle.

Ja és a válaszommal nem kell vitatkozni, mert én nem azt írtam le hogy mit kellene csinálni, hanem azt, hogy én mit tennék.

2023. márc. 25. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!