Mit tennél ha találnál a saját lakásodban egy táskában 200 millió forintot?
Én ugyan nem értek hozzá de úgy tudom hogy ha ekkora mennyiségűt megtalál a rendőrség akkor megkérdezheti hogy honnan van.
Nem tudjuk igazolni az egy problémás helyzet más kérdés hogy ha nem találja meg a forrását akkor mi van?
Tovabbá felvet egy olyan kérdést is hogy szerepel e az összeg az adóbevallásunkban. Hanem abból nincsen olyan nagy probléma hiszen mondhatjuk hogy idén kerestük csak ugye akkor meg a következő évben be kell vallani. És ott viszont már igazolni is kell hogy honnan van.
Szóval ez énszerintem egy veszélyes helyzet. Akkor is ha jóakaró adja oda névtelenül majd eltűnik és soha többé nem zaklat.
körbenéznék alaposan, hogy van e valaki a házban vagy a környékén. Ha nincs akkor a pénz az enyém. Hisz csak én tudok róla, meg az a titokzatos személy aki odatette (teremni nem terem a pénz csak úgy a lakásban).
Simán elég volna életem végéig. Senki sem foglalkozna velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!