Ha nyernél a lottón 10 millió forintot, mire költenéd?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 21:51
1/24 anonim válasza:
Mivel még nincs saját házam, hozzácsapnám a félretett pénzemhez, hogy hamarabb megtudjam venni.
Ha már lenne házam és lenne mindenem benne, akkor 7 millió körül vennék egy újabb családi autót, a maradékot félretennem ínségesebb időkre.
Ha lenne házam mindennel felszerelve és egy fiatal autóm is, akkor elmennek nyaralni az USA-ba belőle, ami maradna belőle pedig megint csak félreraknám.
2/24 anonim válasza:
Odaadnám tesómnak, házat szeretne venni, biztos nem bánná.
3/24 anonim válasza:
Önrész lenne, vennék egy lakást hitelre és kiadnám.
4/24 anonim válasza:
10 millió még "nem sok".
Én is a ház árához csapnám.
De ha meglenne mindenem, akkor egy középkategóriás, kb 10 éves autót vennék, valami terepjárót, vagy Pick upot.
A maradékot felretenném. Befektetésnek kevés lenne.
5/24 anonim válasza:
#1:
Hát grat, hogy a 10 milkából 7-et egy f*stalicskára költenél. xD
6/24 anonim válasza:
Adnék a közvetlen családtagjaimnak egy-egy milliót, a maradékból jól élnék egy darabig. Jah, és beiratkoznék mesterképzésre :)
7/24 anonim válasza:
Jogsi + kocsi
A maradékot megtartanám.
8/24 anonim válasza:
Házfelújításra, mert akkor gyorsabban haladnánk.
10/24 anonim válasza:
Nem hiszek a szerencsejátékokban, soha nem lottóztam. Viszont arany ékszert már találtam utcán, sőt közintézményben is. Ezek értéke azonban nem volt olyan jelentős, hogy érdemes lett volna pénzzé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!