Elfogadhatók 2,5 millió forintot ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Egy 5 csillagos szállodába voltam egy sima éjszakai portás (vége lett mert kirúgtak)…közben barátnőmmel is szakítunk eléggé magam alá kerültem.
Megvan amúgy mindenem kocsi lakás kaja…de semmi extra, itthon ülök és játszok (most is) nem is nagyon van kedvem sehova menni.
Majdnem össze jöttem egy lánnyal de a majdnemből mégsem lett.
Nővérem aki nagyon jól áll anyagilag akarja küldeni a pénzt mert sajnál…de én nem fogadtam még el és nem is akarom…viszont azért jó lenne hogy egy kicsit meg lökjön jó irányba, esetleg egy jobb munkát külföldön találni. De kicsit égne a pofam
Őszintén ti mit tennétek? 30f
2023. márc. 21. 23:25
1/8 anonim válasza:
Szerintem, csak végszükség esetén fogadd el. Mondjuk ha netán kilakoltatás fenyegetne, vagy ilyesmi.
2/8 anonim válasza:
Köszönöd szépen, ha úgy alakul akkor keresni fogod a pénzzel kapcsolatban.
3/8 anonim válasza:
Én a helyedben köszönettel visszautasítanám a pénzt. Arra kérném a testvéremet, inkább üljünk le beszélgetni arról, hogy mit tehetnék, hogy rendeződjön a sorsom. Ha lenne jó ötlete, ill. később is biztatna, támogatna (lelkileg, érzelmileg) az nekem még nagyobb segítség lenne, mint ez a pénz.
4/8 anonim válasza:
Nem fogadnám el, viszont nagyon szép tőle, hogy gondol rád, jó testvérek lehettek, ami sajnos egyre ritkább.
7/8 anonim válasza:
Minden, csak nem jó irányba lökne az a pénz.
8/8 anonim válasza:
Ha adnak, fogadd el, ha ütnek szaladj el. Én elfogadnám, ha felajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!