Péntek, a hét legjobb része annak akinek nem kell dolgozni, csak hétfőn kegközelebb :D Milyen volt a hetetek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 21:21
11/16 anonim válasza:
#10 mi van így? Azt se tudod mit dolgozunk? Puffogtatod az üres szavakat, amit most láttál egy insta videóban.
12/16 anonim válasza:
11: Azt hogy állandóan forró nektek a zabkása, de ezen már nem tudtok változtatni, csak enyhiteni, mert már nagyon benne vagytok.
Ezt látom a a környezetemben is, nem csak onlineban.
13/16 anonim válasza:
Nehezebbnek gondoltam, de megoldottam a dolgokat. Volt pár vicces jelenet is, ami segített a folyamatok átvészelésében, azonban a jövőhét igencsak problémás lesz, így előre ezt látom, és ez zavar.
14/16 anonim válasza:
Elég lehangoló egy hét volt, alig történt velem jó dolog, sőt, szinte semmi sem jött össze :c Mellé még állandó fáradtság is volt, illetve szerintem sikerült egy tanáromnak csalódást okozni a hét eleji előadásommal. Szóval már nagyon kellett ez a hétvége.
15/16 anonim válasza:
Szerintem szombat a legjobb, mivel akkor már nem kell dolgozni (nincs bajom a munkával, csak azért pihenni mégis jobb érzés) és nem kell azon gondolkodni, hogy másnap fel kell kelni ezért mondjuk nem lehetsz fent hajnalig.
Egyébként nagyon fárasztó, megcsináltam egy projektet amekkorát még soha.
16/16 anonim válasza:
De jó annak, akinek van hétvégéje. K@rva vendéglátásban egy évben max. 2 db szabad hétvégém van, az is holt szezonban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!