1/12 anonim válasza:
Férfiaktól vagy nőktől kérdezed? Én férfiként azt mondom, 7/10 a csávó.
2/12 anonim válasza:
Ha 40-50 éves nő lennék, valószínűleg jó pasinak tartanám, de huszonévesen nehéz megítélni az ilyesmit, mert a legkevésbé sem tartom vonzónak apám korosztályát. És ez a szopottgombóc frizura is borzalmas. Nem, számomra közelében sincs a legjobb pasinak, de épelméjű 50 éves nem is a korosztályomnak akar tetszeni.
3/12 anonim válasza:
"szopottgombóc frizura" 😂😂😂
A kérdésre válaszolva, nekem egyáltalán nem jön be. Ezért is kár "legjobbat" keresni, mert mindenkinek más tetszik, tehát nincs legjobb, csak más.
4/12 anonim válasza:
Csak hogy tanulj valami újat: mindenkinek más a legjobb, nincs olyan, hogy egy pali az összes nőnek tetszik az egész világon.
5/12 anonim válasza:
Mellékesen megjegyzem, hogy a kinézet sosem mondja el, hogy belülről milyen az ember. Lehet valaki nagyon szép vagy jóképű, közben meg meg sötét vagy bunkó. Van olyan is, hogy a kinézet nem a legszebb, mégis lelkileg közelebb érzed magadhoz az embert, mert értelmesebb, aranyosabb. De valóban, ha csak álmodozunk, akkor nyilván a külső fog meg minket először és azért epekedünk.
6/12 anonim válasza:
Mikor annak idején férjhez mentem, kérdeztem apámtól hogy, neki hogy tetszik a veje ? Annyit mondott lányom nem én fogok vele élni, én azt fogadom el akit te .
7/12 anonim válasza:
Igen, nekem is nagyon bejön.
Gyuszi voltam
8/12 anonim válasza:
A "legjobb pasi" "legjobb nő" mindenkinek más, ugye tudod?
9/12 anonim válasza:
Mégcsak jónak sem mondanám, nemhogy a legjobbnak
10/12 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen nem. De mindenkinek más jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!