Péntek, a hét legjobb része annak akinek nem kell dolgozni, csak hétfőn kegközelebb :D Milyen volt a hetetek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 21:21
1/16 anonim válasza:
Fárasztó.Már nagyon vártam,hogy végre péntek legyen és kipihent legyek a hétvégére.
2/16 anonim válasza:
Ez itt még mindig nem chat oldal.
3/16 anonim válasza:
unalmas, monoton.. szerda fele már azt hittem felvágom bent az ereimet.. aztán az életösztön visszatartott.
5/16 anonim válasza:
Szabin voltam. Elvileg külföldi cserediákot pátyolgatni maradtunk itthon, gyakorlatilag végül alig láttuk még a sajátunkat is (18+ korosztály). Szóval laza volt és pihentető. Igazából már szükségem is volt egy kis pihire.
6/16 anonim válasza:
Durva volt a hetem. Hétvégére marad az unalom attól tartok.b
7/16 anonim válasza:
Fárasztó és monoton volt a hét, nagyon vártam már a pénteket, de az egyik szomszéd épp az udvart nyeríti telibe többed magával, másik szomszédnál meg a Techno buli megy, így lőttek pihenésnek.:/
8/16 anonim válasza:
Akik eddig válaszoltak, mindenkinek a munkahelye csak púp a hátán, ezért sokan egy idő után befásultak, életuntak, morcosok stb. lesznek.
Ennek nyilvánvalóan előzményeik voltak az élet indulásakor, de akkor sokan tojnak a jövőre, elveszi a figyelmüket a korai szerelem, bulizás, családalapitás, ezek után meg elfogadnak bármilyen munkát hogy legyen miből megélni.
9/16 anonim válasza:
#8 na megjött a napi megmondóember. Köszönjük csak te hiányoztál.
10/16 anonim válasza:
9: Egyetértek hogy sértő és fáj, de sajnos igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!