Erős demotiváltság ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2-3 hétben rettentően motiválatlan vagyok, semmihez sincs kedvem, mindent csak halogtok és tolom magam előtt a határidőket, üresnek és magányosnak érzem az egész napomat és rendszertelennek. Rettentően frusztrál, mert alapvetően nem ilyen vagyok, a dolgaimat mindig időben elvégzem és pontos vagyok. Emiatt nagyon hamar fel is idegesítem magam apró dolgokon is.
Nem történt velem semmi olyan, ami indokolná ezt a lehangoltságot, egyszerűen csak "megjelent". Van esetleg valakinek tapasztalata, tippje, hogyan tudnám ezt orvosoli?
2023. márc. 24. 12:03
1/5 anonim válasza:
Venni egy nagy levegőt és egy apró dolognak nekiállni a listáról.
Semmi mást nem tudsz tenni
2/5 anonim válasza:
Én 5 éve ilyen vagyok, szintén nem tudom miért jelent meg
3/5 anonim válasza:
Vitamin, ásványi anyag hiány okozhat ilyet. Lehet csak télen kimerült a szervezeted kicsit.
4/5 anonim válasza:
Ha nem javulsz érdemes felkeresni egy pszichológust.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az eddigi válaszokat!
2023. márc. 24. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!