Szerintetek mi a különbség a demotiváltság és a lustaság között?
hát... erre én személyes tapasztalatomból azt tudom mondani, hogy amikor lusta vagyok akkor általában demotivált is...
Fordítva viszont nem mindig igaz... lehet hogy nem lennék lusta csomó mindenre, aktív vagyok és pörgök, de baromira demotivál egy bizonyos munkakör amihez mondjuk nincs kedvem, ezért halogatom vagy kelletlenül végzem...
Teljesen külön dolog a kettő, még ha össze is kapcsolódnak.
Én például szeretem a munkám, munkaköröm.
Mégis sokszor demotivált vagyok. Túl sok feladat, elvárás, 2 ember helyett elvégzett munkák, egymást fúró munkatársak. Mindezért cserébe nem kapok semmit, nincs bónusz, nincs fizetés emelés, nincs jövőkép se a cégnél, se hosszú távon az életben.
Pedig eleinte, mikor még motiválva éreztem magam, akkor képes voltam estig is dolgozni, hétvégén is nekiállni a feladatoknak, fejlődni. Aztán idővel láttam, hogy sajnos semmi értelme és ez elveszi minden kedvem, energiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!