Tamara1337 kérdése:
Szerintetek mi lesz így belőlem? Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 17 leszek augusztusban. Mostanábaan az online suli miatt eléggé demotiváltnak érzem magam, semmi hobbim nincs, keresem mi érdekel, de semmit sem találok. Az osztálytársaim közül valaki nyelvvizsgázott, jogsit csinálnak, én pedig csak sodródok a világban célok nélkül. Nem gondolom magamat hülyének, mert kémián kívül mindenből ötös lettem, az ország 100. gimnáziumába járok. Folyamatosan azon stresszelek hogy nem tudok egyetemre menni,és semmi se lesz belőlem,plusz nemsoká érettségi Szerintetek mit kéne csinálnom?2021. febr. 26. 00:09
1/5 anonim válasza:
Kicsit szedd össze magad és tanulj. Most ez a legfontosabb. A többin ráérsz majd az érettségit megelőzően gondolkodni.
2/5 anonim válasza:
Nyugi, azért diploma nélkül sem leszel hajléktalan, ha van valamihez tehetséged. Nekem csak érettségim van, mégis mérnökök dolgoznak nekem.
3/5 anonim válasza:
Én is ezt érzem, csak 15 vagyok. Ne stresszelj. Nem ezen múlik az életed. De azért folyamatos tanulj, nehogy lemaradj! Valszeg a karanten nagyon sokat rátesz ezzel a lapáttal. Rengeteg okos ember van igy ezzel, ettol nem vagy buta. Bocsi ha nem jo a nyelvtanom, nem magyar az en anyanyelvem.
4/5 anonim válasza:
Egyrészt nyugtasson meg a dolog, hogy a pályaválasztás nem végleges döntés, valamint nen muszáj egyetemre menni ahhoz, hogy olyan szakmát tanulj meg amit szeretsz és meg is élsz belőle.
Én magam itt nem tudok többet mondani, beszéljen helyettem Attis:
5/5 anonim válasza:
Az előttem lévők nagyon jól leírtak mindent. Annyit tudok még hozzátenni, hogy a szabadidődben elkezdhetsz valamit sportolni, mozogni. Az testnek-léleknek egyaránt jó, és segít a stressz leküzdésében is. :)
Mindegy, mit mozogsz, ami közel áll hozzád. Lehet ez futás, kerékpározás, saját súlyos edzés, bármi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!