Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Téged zavar az, amikor boltból...

Téged zavar az, amikor boltból hazafelé jövet találkozol ismerősöddel, aki feltűnően megbámulja, mi van a bevásárlószatyrodban?

Figyelt kérdés
Én ugyan semmi titkos dolgot nem veszek, de nem is szoktam ilyen irányban kíváncsiskodni. Többeknél azonban úgy vettem észre, szokás.
2023. márc. 22. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezért jó ha az embernek nincsenek barátai! :)
2023. márc. 23. 06:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem használok nejlon zacskót, hanem újrahasznosított táskákat, vagy azokat a masszív, Auchan-ban kapható, sokszor használhatóakat. Szóval ilyen téren nincs gond, bolton belül viszont gyakran előfordul. Sokan elég indiszkréten csinálják, akkor tud zavarni, különben csak szimplán furának tartom, és nem bánnám, ha leszoknának erről.
2023. márc. 23. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Volt rá példa eléggé kíváncsian nézte.44N
2023. szept. 5. 05:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Élelmiszerboltba nem, de egyszer eljött egy barátunk velünk plázázni. Amikor megvettem az asszonynak a 250 ezres kabátot, konkrétan annyit mondott ezt nem bírom és hazament. Na az zavart.
2023. nov. 15. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!