Tuteket zavar ha valaki horkol?
Figyelt kérdés
Férjem sokat dolgozik és nagyon elfárad, gyakran horkol emiatt. Én megértem, hogy nem tehet róla, de engem nagyon zavar, nem tudok aludni, át kell mennem másik szobába. Nem, nem hajtom a férjem, én is dolgozom, de sajnos olyan a munkája, amiben nagyon lefárad (agyilag is).2023. márc. 17. 18:28
1/5 anonim válasza:
Hát akkor, amikor ténylegesen nagyon hangosan csinálja, zavar, de nem tehet róla az illető, csak várom, hát ha átfordul.
2/5 anonim válasza:
Nem attól horkol, hogy elfárad, hanem azért, mert ez egy alapvető emberi dolog, ugyanúgy horkolhatnak a nők is. Ez ilyen. Egyébként engem nem zavar, bár én az a fajta vagyok, hogy még egy repülőgép működő hajtóművének a zajában is el tudnék aludni.:D
3/5 anonim válasza:
Nagyon zavar, és nem is tudunk együtt aludni, mert nekem is ki kell pihennem magam. Ne érezd ez miatt rosszul magad. Majd nyugdíjas korunkban együtt alszunk :) Ha megérjük
4/5 anonim válasza:
Nem azért horkol mert nagyin fáradt, ilvass utána
5/5 anonim válasza:
Akkor különösen zavar, ha érzem rajta, hogy mindjárt megfullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!