Ez milyen jelenség? Szerintetek mi okozhatja, hogy egy digitális és egy telefon óra is egyszerre mutatja ugyanazt, az időt, majd mind a kettő magától ugrik előre 5 percet?
Sziasztok, tudom fura kérdés, de érdekesnek találom és érdekelne a véleményetek.
Most nem rég történt a dolog és érdekelne, hogy mi okozza.
Van egy digitális óránk, ami 1 vagy 2 perccel mindig késik a telefonostól.
Már egy kicsit hosszabb ideje arra figyeltem fel, hogy még mindig 02:25 van a telefonoson, majd néztem és a digitálison is.
1-2 percig szerintem 02:25-n volt mind a kettő, majd 02:30-ra váltott egyszerre mind a kettő és nem késik a digitális a telefonostól, egyszerre váltanak.
Szerintetek mi okozza és ez gyakran fordul elő?
Eddig soha nem figyeltem fel rá, most az egyszer láttam csak, azért kérdezem, hogy gyakori jelenség-e és mi okozza esetleg.
Tapasztaltatok már ilyet, vagy történt veletek hasonló?
Nem aludtam, videót néztem és közben figyelten is, hogy még mindig 02:25 van.
Anti alkoholista vagyok és nem élek hasonló szerekkel.
Két lehetőség van:
1) Elbóbiskoltál, elbambultál, belemélyedtél a filmbe, késő volt és kihagyott a figyelmed.
2) Átrakatod a kérdést az Ezotéria kategóriába és egyből megtudod, hogy szellemek járnak a házban, elvittek az ufók vagy te vagy A Kiválasztott Aki Befolyásolja Az Időt.
Hát igen, pont nem olyan, hanem tényleg rendes válaszokat szeretnék, ezo-ba veszélyes lett volna XD
Köszi srácok mindenesetre.
Nincs mit.
De ha nem az ezo a cél, akkor közelítsük meg tudományosan: reprodukáld a jelenséget. Amíg ez nem megy, addig tessék tudomásul venni, hogy elbambultál. Amint a jelenség megismétlődik, gyere vissza, immáron részletes megfigyelésekkel: stopperrel lemért másodpercek legyenek, ne hajnal fél háromkor filmnézésbe belefeledkezve megérzett időtartamok. Gyanús technikai eszközök pontos tipusa, technikai paraméterei.
Nem is hülyeség, ha esetleg észlelek ilyet, akkor el is indítom azonnal, és keresek valamilyen képernyő felvevőt is, valahogy meg megoldom másik eszközzel a digitális órát is.
Érdekes lenne nyakon csípni a dolgot.
De a hozzád hasonlóak miatt mégis csak érdemes kiírni kérdést, még ha hülyén is hangzik.
Köszi a normális válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!