Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hányan fognak innen bepiálni...

Hányan fognak innen bepiálni a mai nap folyamán?

Figyelt kérdés

Nagyon sz@r napom volt, de tényleg ritka fos. Nem terveztem, de most arra jutottam, hogy estefele tuti megbontok valamit és addig iszok, amíg jobb kedvem nem lesz. (Nem tántorgásig meg rosszullétig nyilván.)

Kíváncsi vagyok, hányan iszunk ma innen. Válasszatok!

tegnap 13:46
A kérdező szavazást indított:
Én!!!
Én biztos nem
14 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Picit off, de miért volt rossz napod?
tegnap 14:09
 2/12 anonim válasza:
Én pár óra múlva kezdem, nekem olyan "bekéne ma rúgni" hangulatom van 🤣 semmi extra amúgy csak jól esik néha... De olyan 25 éve csinálom ezt majdnem mindennap szóval már szinte nem is hat... 🤣 Te mit iszol kérdező?
tegnap 15:05
 3/12 A kérdező kommentje:

2# Eddig csak egy kisebb kiszerelésű sört ittam. Nem soká bontok egy bort meg van almapálinkám is, abból is iszok szerintem. :D Mindenből egy kicsit.

És Te mit iszol?

tegnap 15:19
 4/12 anonim válasza:
Egészségedre! Sört fogok 🍻🍺🍺 aztán még kitudja 🤣 szeretem az almapálinkát is meg a bort is, de leginkább csak a szárazat.
tegnap 15:31
 5/12 anonim ***** válasza:
15 perce toltam be az 1. felest és van még 9 az üvegben 🤩
tegnap 16:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Száraz bort iszok amúgy. :D

1# Offra nem szívesen regálok.

Legyen annyi elegendő, hogy családi szokásos vita, rossz légkör.

tegnap 17:33
 7/12 A kérdező kommentje:
5# Azóta hogy állsz?
tegnap 17:33
 8/12 anonim válasza:
Naaa en is elkezdtem már 2 sör eddig, most bontom a 3.at 🤣 egészségetekre!! Álmos valamelyikőtök?
tegnap 18:50
 9/12 A kérdező kommentje:

8# Nem, egyelőre szüneteltetem így vacsora után. Pont érzem :D De kifejezetten berúgni nem szeretnék.

Ki hogyan érzi magát?

tegnap 18:57
 10/12 anonim válasza:
Mit vacsoraztál? 🍻🍻🍻 Amúgy ha Álmos lennél akkor felköszöntenélek mert tegnap volt a névnapod 😂 de igy nem 😂 kifejezetten berúgni én se akarok és nem is fogok... De szívesen veled tartok az online iszogatásba 🤣 régebben már csináltam ilyet... Meg még a covid alatt is volt egy online ivás egyik haverommal 😂 amúgy én jól érzem magam... Bár semmi extra majd en is vacsorázok nemsokára...
tegnap 19:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!