Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az igaz szerelem tényleg csak...

Az igaz szerelem tényleg csak a kevésbé szép embereknek adatik meg?

Figyelt kérdés
Sokan gondolkoztam ezen. És a világ folyását látva, erre jutottam. Kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol.

2023. márc. 19. 11:41
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Talán van benne valami.

Aki szép (bár ez relatív mindenkinek más a szép) annak mindig is lessz újabb és újabb jelentkezője és ha megteheti, hogy válogasson az meg is teszi. Mindig lessz egy helyesebb, gazdagabb, nagyobb mellű stb.. Ha valami nem úgy működik ahogyan kellene akkor nagy a valószínűsége, hogy nem megbeszélni a párjával a problémákat, hanem a háta mögött már interjúztatja a jelentkezőket (sajnos mostanság ez inkább így működik, nagyon kevesen képesek a normális értelmes kommunikációra még egy kapcsolatban is).

Aki kicsit csúnyácskább az is megteszi vagy megteheti ugyanezt de nem olyan kaliberű emberek fognak neki felkínálkozni mint egy szépnek. Ők azok akik tényleg inkább a belső tulajdonságok alapján választanak maguknak párt és nem a külsőség és anyagi helyzet alapján. Itt nem biztos, hogy érdek kapcsolat lessz a dolog.

Én személy szerint nem vagyok oda ezekért a szépnek mondott csajokért, tapasztalataim sem igazán jók velük kapcsolatban. Nekem valahogy inkább mindig is az a kicsit fura de ő úgy szép kategória jött be. Sajnos sok kosarat kapok tőlük mert valamiért az hiszik, hogy csak ki akarom használni őket és csak játszadozni akarok velük.

2023. ápr. 20. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!