Az igaz szerelem tényleg csak a kevésbé szép embereknek adatik meg?
"akarsz róla beszélni"
Ez jó 🤣😁🤣.
Nem érzek egyenes arányos, közvetlen összefüggést a szépség és a szerelembe esés között.
Jellemhibának tartom ha valaki (mondjuk legyen "szép") úgy válogat, hogy van párja.
A szelekcioban viszont hiszek, tehát hasonló külső (és belső) tulajdonságokkal rendelkező emberek könnyebben egymásra találnak vagy könnyebben összejonnek.
"Csinos, szép nő vagyok, mégis átéltem az igaz szerelmet."
De azt sosem tudhatod, hogy a másik számára mit is jelent az igaz szerelem.
Pl. nekem egyszer egy nő azt mondta, idézem: "annyira szerelmes voltam bele, hogy minden nap dugni akartam".
Kérdező, őszintén, meg a bajod? Irigykedsz arra, aki már volt szerelmes, mert te még nem voltál?
De vegyünk egy másik példát, pl. a Beckham házaspárt. Mind a kettő szép és biztos, hogy igaz szerelmet is átélték együtt. Tehát az elméleted megint megdőlt.
Ezt meg miből számoltad ki? :D
Egy érdekes kérdést szeretnék több szempontból is körüljárni.
Én leírtam az én véleményemet, tapasztalatomat, de már te, meg egy másik belém álltatok. Miért? Miért fáj nektek, ha én nem a feltett kérdés elméleti síkjával azonosulok, hanem az ellenkezőjével?
De mondom, ennek a kérdésnek őszintén nem sok értelme van.
A 10-es kommented akkor mi volt? Ja, azzal nem álltál belém, értem. 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!