Pcpsx kérdése:
Szerintetek,mennyi "Idióta" él kis hazánkban?.... (Kérem a válaszokat kulturáltan megfogalmazni,nem az emberek sértegetése a célom)
Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 10:50
1/23 anonim válasza:
Pedig ez így önmagában elég sértő, akárhogy is magyarázod.
De ezt félretéve, ki szerinted az idióta?
Mert, pl. 2.809.238 fő volt tavaly, de nem biztos, hogy beesik a kategóriába nálad
2/23 anonim válasza:
Hehe... :D
Ilyen kérdést teszel fel, és még Te kérsz kultúráltságot mástól? Besz*rok... XD
Na, szerinte több mint egy. De 9 és fél milliónál biztosan kevesebb.
4/23 anonim válasza:
Figyelembe véve a választási eredményeket, az ország legalább 70%-a az.
5/23 anonim válasza:
90+%
Mindenki, aki sosem volt/lesz képes legalább 70%-os emelt matek érettségit írni és nem beszél legalább 3 nyelvet folyékonyan 18 éves korára.
Mégis milyen választ vársz erre?
6/23 A kérdező kommentje:
1-2 válaszadok,ti biztos benne vagytok,hisz még a kérdést s amit irtam utánna azt sem tudjátok megérteni...Mit nem értettetek azon-Hogy nem sértegetünk másokat??????....
2023. márc. 16. 11:00
7/23 anonim válasza:
Mennyien szavaztak a Fideszre tavaly? 🙄
Na, kb. annyian.
8/23 anonim válasza:
Én "idióta" vagyok. Van még valaki?
9/23 anonim válasza:
Ja, és nem mentem el szavazni, pedig volt egy darab világmegváltó szavazati jogom.
10/23 anonim válasza:
Elég sok az biztos, de hát ezen nem bírok csodálkozni, mert ebben az országban "öröm" élni, de akik erre a csodás narancsos ámokfutásra szavaztak, azok meg élvezzék nyugodtan ezt az egészet, és ne panaszkodjanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!