Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szoktad úgy érezni, hogy...

Nem szoktad úgy érezni, hogy minél többet tudsz a világról, annál elégedetlenebb és boldogtalanabb vagy?

Figyelt kérdés

Annál inkabb érzed a hiányosságokat. A kisgyermek nagyon keveset tud, mégis tud gondtalanul boldog lenni.

Néha azt érzem, hogy valami álomvilágban vagy begyógyszerezve, leszedálva "boldogabb" tud lenni az ember. Most nem szó szerint értem a gyógyszerezést, hanem tiszta tudatállapotban közben.

2023. márc. 16. 01:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
60%
De, pontosan így érzek
2023. márc. 16. 01:54
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
De.
2023. márc. 16. 02:54
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Ezért szoktam mondani, hogy jobb volt gyereknek lenni, ami azután jön az a földi pokol.
2023. márc. 16. 04:24
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Boldog tudatlanság...
2023. márc. 16. 06:17
 5/22 anonim ***** válasza:
60%

Nem ezt. En azt minel többet tudok a világról annál több emberkinzásrol gyerekkínzásról állatkínzásról tudok de még az is ahogy rabokat kínoznak is ölnek meg a legalizált gyermekkereskedelem is virágzik, a nevelőszülők is gyerekeket kínoznak meg pedofilia stb.

Minel tobbet tudok a világról annál rosszabb.

2023. márc. 16. 06:21
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
De igen. Mondják, hogy a tudatlanság áldás.
2023. márc. 16. 06:35
 7/22 anonim ***** válasza:
86%
Minél öregebb vagyok, annál bölcsebb és annál szomorúbb.
2023. márc. 16. 07:12
 8/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Én boldogabb vagyok mióta fejlesztés magam és a tudásom
2023. márc. 16. 07:12
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
De,szoktam,igen.
2023. márc. 16. 08:01
 10/22 anonim ***** válasza:
63%
A világ olyan, amilyen veled és nélküled is. ezzel nem sokat tudsz kezdeni. Az életed annyiban befolyásolható, hogy meghatározhatod, hogy melyik részével foglalkozol többet. A kíváncsiságom miatt nekem könnyű dolgom van, mert nem arra vagyok kíváncsi, hogy a világ mennyire el van cseszve, hanem arra, hogyan működik. Ezt naivitás nélkül kell nézni, mert különben belebolondulsz. Illetve ha látod azt a rengeteg szrságot, amit annak gondolsz és tenni akarsz valamit, de nem tudsz az bajokat okozhat. Én csak annyit nézek, hogy próbálom kideríteni minek mi az oka. Ez elég. Változtatni max az én életemen keresztül tudok.
2023. márc. 16. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!