Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, hogy bagózás...

Volt már olyan, hogy bagózás (beszélgetés, telefonhasználat) közben "zavartad meg" az eladót?

Figyelt kérdés
Te pont bemennél, de ő kint dohányzik. Ugyan megvárnád őt, bár ő nem szól, de mégis érzed, hogy a háta közepére sem kíván téged, aki vásárolni akarsz tőle valamit. Vagy épp valakivel traccsolnak, vagy a telefonján beszélget és eközben "zavarod". Történt már ilyen?
2023. márc. 9. 15:03
1 2
 11/17 NTBS ***** válasza:
39%
Igen és tudtam várni egy kicsit.
2023. márc. 9. 16:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy megzavartam, de nem kekeckedett, készségesen kiszolgált.
2023. márc. 9. 16:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Megesik. Altalaba mondom neki egybol h szivja el nyugodtan. Kiveve ha nagyon sietek, kesesbe vagyok
2023. márc. 9. 19:20
 14/17 Metionin ***** válasza:
62%
Mindig ez van a coopban itt mellettünk. Én szökőévente esek be oda de mintha fájna megmozdulni az eladó hölgyeknek, méla unalommal lökik az árut a kosárba (vagy mellé) a pénztárnál, hangosan sóhajtoznak, ha valamit megkérdezel. Párom jár gyakran oda pár apróságért és vele is ezt csinálják de régen lakótársam is mondta, szóval náluk ilyen a munkamorál.
2023. márc. 9. 20:49
 15/17 anonim ***** válasza:
12%
Szted ki szeret egy ilyen melot? 😀 kenyszerbol csinaljak gondolom, mert nem ertenek mashoz. Penz meg kell 🤷
2023. márc. 9. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

Nègyes vagyok.

Èrtem miről beszèlsz,ha cigizik akkor felőlem szívja el nyugodtan.

De a cseverèszèssel úgy vagyok,hogy szolgáljon ki először aztán tőlem folytathatja,elvègre neki az a munkahelye ès munkaidőben a munkáját kell vègezni nem a magánjellegű csevejeket.

2023. márc. 9. 21:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Jo de ilyen helyeken kb folyamatos a vendeg.. ennyi erovel sose szuneteljen? Ha meg a fonit nem zavarja akkor a vasarlo nem tehet semmit 🤷
2023. márc. 9. 21:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!