Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire értesz egyet azzal a...

Mennyire értesz egyet azzal a tanáccsal, hogy "Ne bízz senkiben!"?

Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 09:16
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

13

Mert neked nincs anyád, apád, testvéred? Nem tudom milyen tenyésztett egyed lehetsz te. Nem fejtettem ki teljesen a mondandóm csak leírtam tömören azt hittem, hogy elég egyértelmű, hogy kikre gondoltam de ahogy látom nagyon nem sikerült rájönnöd (rájönnötök). Nem is fogom a továbbiakban fejtegetni, tudtam, hogy a gyakoris szint az nagyon lent van de hogy ennyire…

2023. márc. 9. 16:02
 32/33 anonim ***** válasza:
45%
Tapasztalataim alapján ez így van.
2023. márc. 9. 22:07
 33/33 anonim ***** válasza:
Szelektíven alkalmazom. De jóideje szinte már senkibe nem bízok meg alapból, ha nem közeli ismerős vagy családtag. Ha valaki megbízható és jó embernek tűnik, akkor azért engedek az emberismeretemnek, de ott se lesz teljes bizalom, max feltételes. Kicsit több, mint az átlag utcai random emberek felé.
2023. szept. 29. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!