Mennyire értesz egyet azzal a tanáccsal, hogy "Ne bízz senkiben!"?
Nem értek egyet, mert szerintem így nem lehet élni. A saját poklunkba vezető út.
De megértem azt, aki így érez, mert én is voltam így.
Szerintem értelmetlen ilyen szinten végletekben gondolkodni.
Nyilván, nem mindenkiben lehet megbízni, de annak sincsen értelme, hogy senkiben nem bízol és ezzel eldobsz olyan lehetőségeket, amiket nem kellene.
Igaz.
Ne bízz senkiben,főleg azokban nem,akik a legközelebb vannak hozzád.
Inkább egy acsarkodó,de nyílt ellenfél,mint a mosolygós barát,családtag,rokon.
És még valami, ne is higgy addig senkinek el mindent,amíg meg nem győződsz róla,hogy tényleg az igaz, amit állít.Sok pénzt, bosszúságot és lelki gondot meg lehet spórolni.
Állami szervben, hatóságban pedig főleg ne bízz.Az egész ország évtizedek óta hazugságra,csalásra épül.
Csak egy Sith gondolkodik végletekben.
Ez csak arra jó, hogy senkid ne legyen. Párkapcsolatot és barátságot konkrétan lehetetlen fenntartani, ha nem bízol meg bennük.
Ha tanácsot kell adni, én inkább azt mondanám, "légy óvatos".
Az egyik legnagyobb hiba megbízni más emberekben.
Aki így tesz, az bizony elég hamar pofára fog esni, aki viszont nem naiv, az megkíméli magát a legtöbb problémától.
Megkíméli magát a problémáktól. Meg az élettől.
Mondjuk mit várok egy olyan fórumon, ahol elég sokaknak önbevallásos alapon sincs egyetlen barátja sem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!