40 felett milyen JÓ érheti az embert az életben, reálisan nézve? Ha nincs se család, se barátok, se szakmai siker nem jöhet szóba-akkor mi jöhet szóba amire érdemes lehet várni?
Nyilván megnyerheti a lottó ötöst, de nem fogja.
Meg álomnőt találhat este az ágyában, de nem fog.
Fiatalabb se lesz.
Mi vár rá reálisan? Ami jó, amiért egyáltalán érdemes felkelni?
mert hogy mi vár rá: a kopaszodás, az elhízás, a (még az eddigiekhez képest is totális) elmagányosodás, az egyre nehezebb álláskeresés, a bezáródó ajtók, a beszűkülés..
Ez a realitás.
És JÓ az mi várhat rá?
"Most már mindent értek...."
semmit se értesz a világon.
Az a helyzet, hogy nemcsak a párkapcsolatból és a dugásból áll az élet...
Eddig mit csináltál Kérdező? Gondolom szidtál mindenkit.
Ebből a mártír szerepből lépj ki inkább, mert ettől a nők nem fognak benedvesedni...
"Az a helyzet, hogy nemcsak a párkapcsolatból és a dugásból áll az élet..."
ÉN ezt hol írtam? Idézd már be!
" nemcsak a párkapcsolatból és a dugásból áll az élet...“
Akkor miből áll az élet? Munkából? családból? Hobbiból?
És akinek egyik sincs?
(ill munka az van. egy szarul fizető halál unalmas nyomorék meló. jobbat találni esély sincs, de rosszabbat se nagyon-..És mielőtt valaki azzal jönne tanúúúúúni köllett vóóóóna--- diplomás vagyok)
Az élet szép. 🤝
Ez a végszavam.
Hallgass Csides Katát youtubeon.
Ő kellően dühös.😅
A reakcióid után azt kell írnom, hogy bármit is szeretnél az élettől, először egy jó terapeuta kell neked. Nem vicc, jelentkezz be valakihez és vedd is komolyan, amiket majd mond, vagy amit ajánl.
Tedd meg magadért, mert nem állsz túl jól szerintem.
Ha nem teszed meg, csak romlani fog a helyzeted és az állapotod.
Szívből kívánok sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!