Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 40 felett milyen JÓ érheti az...

40 felett milyen JÓ érheti az embert az életben, reálisan nézve? Ha nincs se család, se barátok, se szakmai siker nem jöhet szóba-akkor mi jöhet szóba amire érdemes lehet várni?

Figyelt kérdés

Nyilván megnyerheti a lottó ötöst, de nem fogja.

Meg álomnőt találhat este az ágyában, de nem fog.

Fiatalabb se lesz.

Mi vár rá reálisan? Ami jó, amiért egyáltalán érdemes felkelni?

mert hogy mi vár rá: a kopaszodás, az elhízás, a (még az eddigiekhez képest is totális) elmagányosodás, az egyre nehezebb álláskeresés, a bezáródó ajtók, a beszűkülés..

Ez a realitás.

És JÓ az mi várhat rá?

2023. márc. 6. 14:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen pesszimista embereket fiatalon sem érik jó dolgok, vagy ha igen, észre sem veszitek. Válts szemléletet, aztán majd észreveszed a jót is.
2023. márc. 6. 14:11
 2/23 anonim ***** válasza:
46%
Munka, csalad, baratsagok, hobbi stb.
2023. márc. 6. 14:12
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

ILYEN HOZZÁÁLLÁSSAL SEMMI!

Jó csak olyan embert érhet, aki TESZ ÉRTE valamit.

Elmúltam 60, de még mindig törénnek jó dolgok velem, annak ellenére, hogy nem leszek fiatalabb.

2023. márc. 6. 14:13
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, annak amit leírtál, nem sok köze van a negyvenhez. Szerintem te már húszévesen is így érezted magad.
2023. márc. 6. 14:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Ki mit vet, úgy arat.

Mindenki egyszer 20 éves csak...Rajtunk áll, hogy mit hozunk ki az éveinkből.

Én lassan 30 éves leszek, és kb.3 éve jöttem rá, hogy elrontottam az életem.

Olyan egyetemre mentem, ami nem passzol hozzám, olyan férfiakba voltam szerelmes, akik minimum hányingert kapnak tőlem, étkezési zavaros is voltam, megbíztam emberekben, akik szépen kibeszéltek a hátam mögött...stb.stb

De ebben én is hibás vagyok! Ha nem vagyok ennyire gyenge, álmodozó és halogató típus, már rég nem itt tartanék.

Azt ajánlom kérdező, hogy nézz szembe az életeddel és tedd meg a lépéseket, amiket meg kell tenned!

Sajnálom, de a munkát nem úszod meg!

2023. márc. 6. 14:50
 6/23 anonim ***** válasza:

Mi jó várhat rá? A fiataloknak erőt adhat és inspirációt egy negyvenes férfi jelenléte.:D

"Wow, én is ilyen akarok lenni" 😎

2023. márc. 6. 14:52
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy mi a célja ennek az illetőnek? Na, azért kell tenni. Észre kell venni, sőt elő kell idézni a lehetőségeket, fejlődni kell (személyiségben is), tanulni, képződni, nyitottnak lenni, magára testben-lélekben odafigyelni, a legjobbat mindenből előhozni.

Ha meg valami nem megy, lehet segítséget kérni, hogy miben változtasson, merre menjen, miért nem működnek a kapcsolatai. - nyavalygás helyett például!

2023. márc. 6. 14:56
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez a realitás, ha nem akarsz megmozdulni.

Be lehet csajozni, a házasságok fele válással végződik, szóval a létezik az a piac, amin lehet válogatni.

Fiatalabb nem lesz, de tehet az egészségéért. Igaz ez a kopaszodásra, elhízásra is.

Képezheti magát, fejlődhet szakmailag így nem zárulnak, hanem egyre jobb ajtók nyílnak ki.

2023. márc. 6. 14:58
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a lottó ötös vagy az ágyában "talált" álomnö jelentené a jót, annak semmi esélye
2023. márc. 6. 16:07
 10/23 A kérdező kommentje:

"Be lehet csajozni, "

Igen??? Mert az csak egy félen múlik ugyebár???? Az nem úgy megy egészen véletlenól hogy azért némi vonzalom kell tán a másik fél részéről is nemde?

vagyis akarhatok én becsajozni ha az akit kinéztem meg okádik tőlem.... nemdebár??

Vagy keressek olyat aki nem okádik tőlem? És ha attól meg én okádok... akkor hova is jutottunk?

2023. márc. 6. 17:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!