Normális, hogy hiányzik a covid-időszak? Más is van így vele?
Figyelt kérdés
Előre kijelenteném: nem tartottam pozitívnak, nyilván szörnyű volt a sok haláleset, megbetegedés, nem ez a része hiányzik érthetően.
Ami hiányzik az a nyugalom, csendesség, ami a mindennapokban volt..
2023. márc. 4. 14:49
31/32 anonim válasza:
"Milyen mélységesen buták egyesek."
Hát, igen. Akik szerint semmi probléma nincs az emberek korlátozásával, azok bizony tényleg mélységesen buták.
32/32 anonim válasza:
Az esténként beköszöntő nyugalmat én is nagyon hiányolom, - a negatív hatásait viszont szívesen elfelejteném, ha tehetném, de egy volt kolléganőm is belehalt a covidba és azt azért nem olyan könnyű "elfelejteni".
Annak sem ujjongtam, hogy számolatlan ember veszítette el a megélhetését, hozzátartozóját, családtagját, vagy az őrület határán mászkált le-fel az intézkedések fogságában. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!