Normális, hogy hiányzik a covid-időszak? Más is van így vele?
Előre kijelenteném: nem tartottam pozitívnak, nyilván szörnyű volt a sok haláleset, megbetegedés, nem ez a része hiányzik érthetően.
Ami hiányzik az a nyugalom, csendesség, ami a mindennapokban volt..
Akkor azt hittem annál rosszabb nem is lehet.
Most azt mondom,hogy inkább az az időszak legyen,a korlátozások,a maszkhordás,a korai üzlet bezárás,az üres utcák,az online oktatás,ami keserves volt,de megoldottuk munka mellett valahogy,mint a mostani,amikor azt se tudod,hogy hogy fogsz megélni egyik hónapról a másikra.
Amikor az oktatás olyan borzalmas,hogy Te az online oktatáson itthon jobban leadtad az anyagot a gyereknek,mint most az iskolába.
Amikor nem tudsz buszra szállni,vagy elmenni bárhova,hogy ne cirkuszoljon valaki,mert az emberek nagyrésze a frusztráltságtól olyan,mint egy dühöngő őrült.
Amikor nem tudsz elolvasni úgy egy posztot,hogy ne ömöljön alatta a komment gyűlölet,nulla együttérzéssel,megértéssel.
Amikor elmész a boltba és kb a negyedét tudod megvenni annak,amit egy évvel korábban.
Amikor nem kapcsolod be a fűtést,mert rettegsz,hogy éhen halsz a havi rezsi kifizetese után!
És igen,mielőtt bárki lepontoz,van gyerekem és online tanultunk munka mellett,voltam covidos,sőt az egész családom is az volt.
Inkább hordanék maszkot mindenhova,8 után otthon csücsülnék csendben és matekoznék a gyerekkel,mint az legyen,ami most van!
Milyen mélységesen buták egyesek.
Milyen szánalmas az alkamazkodó képességetek.
Nem ketrecben kellett élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!