Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy hiányzik a...

Normális, hogy hiányzik a covid-időszak? Más is van így vele?

Figyelt kérdés

Előre kijelenteném: nem tartottam pozitívnak, nyilván szörnyű volt a sok haláleset, megbetegedés, nem ez a része hiányzik érthetően.

Ami hiányzik az a nyugalom, csendesség, ami a mindennapokban volt..

2023. márc. 4. 14:49
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
21%
Gyk tele sérült emberekkel. Ezért örültök ennyire a szaros covid időszaknak.nincs életetek csórók vagytok ültök otthon hurrá covid.na ez a gyk feeling
2023. márc. 5. 11:16
 22/32 anonim ***** válasza:
41%
Pont hogy mindenhol boldog ember aki abban is megtalalta magát :)
2023. márc. 5. 12:14
 23/32 anonim ***** válasza:
71%

Akkor azt hittem annál rosszabb nem is lehet.

Most azt mondom,hogy inkább az az időszak legyen,a korlátozások,a maszkhordás,a korai üzlet bezárás,az üres utcák,az online oktatás,ami keserves volt,de megoldottuk munka mellett valahogy,mint a mostani,amikor azt se tudod,hogy hogy fogsz megélni egyik hónapról a másikra.

Amikor az oktatás olyan borzalmas,hogy Te az online oktatáson itthon jobban leadtad az anyagot a gyereknek,mint most az iskolába.

Amikor nem tudsz buszra szállni,vagy elmenni bárhova,hogy ne cirkuszoljon valaki,mert az emberek nagyrésze a frusztráltságtól olyan,mint egy dühöngő őrült.

Amikor nem tudsz elolvasni úgy egy posztot,hogy ne ömöljön alatta a komment gyűlölet,nulla együttérzéssel,megértéssel.

Amikor elmész a boltba és kb a negyedét tudod megvenni annak,amit egy évvel korábban.

Amikor nem kapcsolod be a fűtést,mert rettegsz,hogy éhen halsz a havi rezsi kifizetese után!

És igen,mielőtt bárki lepontoz,van gyerekem és online tanultunk munka mellett,voltam covidos,sőt az egész családom is az volt.

Inkább hordanék maszkot mindenhova,8 után otthon csücsülnék csendben és matekoznék a gyerekkel,mint az legyen,ami most van!

2023. márc. 5. 13:15
 24/32 anonim ***** válasza:
29%
Nem volt semmiféle nyugalom,csendesség.Még az is idegesített,hogy a sok covidbarom a panelokban tapsikolt az orvos és ápoló henteseknek.Ha nyugalmat akarsz,akkor irány vidék!Csöppet sem hiányzik az oltásterror és a sok marha covidrettegése.Így is maradt sok rettegő.
2023. márc. 5. 16:12
 25/32 anonim ***** válasza:
12%
21-es megmondta a frankót.Sok hómofiszos csírának tetszett csak ez a terror.
2023. márc. 5. 16:35
 26/32 anonim ***** válasza:
24%
23,mert most mi van?Élet.Te valami életellenes vírusrettegő lehetsz.
2023. márc. 5. 16:38
 27/32 anonim ***** válasza:
25%
Legundorìtóbb időszak volt eddig èletem alatt, és már nem vagyok fiatal.
2023. márc. 5. 17:05
 28/32 anonim ***** válasza:
24%
Vicces,hogy a kérdező hogy lehúzza azokat,aki ki nem állhaták a covid terrort.
2023. márc. 5. 21:49
 29/32 A kérdező kommentje:
#28: Nem egyedül értékeltem a válaszokat. Nem bűn, ha valaki máshogy gondolkodik. Lásd #1-es válaszát, én is zöldet nyomtam neki. Az undorító hangnemben megfogalmazott válaszokat pontoztam le.
2023. márc. 6. 17:23
 30/32 anonim ***** válasza:
11%

Milyen mélységesen buták egyesek.

Milyen szánalmas az alkamazkodó képességetek.

Nem ketrecben kellett élni.

2023. márc. 6. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!