Normális, hogy hiányzik a covid-időszak? Más is van így vele?
Figyelt kérdés
Előre kijelenteném: nem tartottam pozitívnak, nyilván szörnyű volt a sok haláleset, megbetegedés, nem ez a része hiányzik érthetően.
Ami hiányzik az a nyugalom, csendesség, ami a mindennapokban volt..
2023. márc. 4. 14:49
11/32 anonim válasza:
Nem, nem normális.
Ha nyugalmat és csendet akarsz, akkor menj ki az erdőbe!
12/32 anonim válasza:
Azt tanácsolták, hogy mindegyik oltás után három napig tartózkodjunk az alkoholfogyasztástól. Szörnyű volt!
13/32 anonim válasza:
Szerintem neked a nyugalom és a csend hiányzik és nem a bezártság.
14/32 anonim válasza:
Ha számodra jobb volt az az időszak, mint a mostani, akkor teljesen érthető és normális, hogy hiányzik.
15/32 anonim válasza:
Undorító időszak volt,ráadásul átverés volt az egész. Ha neked ez hiányzik,csak sajnálni tudlak. Ezek szerint se sportolni,se utazni,se shoppingolni,se moziba járni,se barátokkal találkozni nem szeretsz, magyarul nincs életed.
16/32 anonim válasza:
Nem tudom milyen volt. Nem tapasztaltam különbséget, csak hogy folyton rám szóltak a boltban maszk miatt. Nem. Nem hiányzik, hogy akárhányszor elmegy mellettem egy bizti őr, rám szóljon, hogy nincs rajtam valami.
17/32 anonim válasza:
Az öregek idősávja nagyon nem hiányzik, meg a 7-kor záró boltok.
Egyszer valahogy elfelejtettem az idősávot, és akkor akartam bemenni. A biztonsági őr úgy üvöltözött velem, mintha a világ legnagyobb bűnözője lennék.
Délután 4 és 7 között meg olyan volt a bolt, mint egy szardíniásdoboz.
18/32 anonim válasza:
Szerettem.Home office részben sehol fonokseg üres utcák megkaptam a diplomám
Csend nyugalom
Most is szeretek lenni de azt is szerettem
19/32 anonim válasza:
Aki ezt szerette annak semmi élete nincs valószínűleg a munkáján és az otthoni léten kívül.
20/32 anonim válasza:
Nekem az volt az eddigi legjobb évem, mikor jött a covid. És pont emiatt volt olyan jó év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!