Miért kell ilyeneket megosztani valaki napjába? Csak én vagyok ilyen boomer?
Kép egy kocsiból, megjelölve Szeged Klinika és szövegnek jövök mamszikám.
Előtte többször hasonló fotó, olyan szövegekkel, hogy kitartást, nem nagyhasztsz itt minket, légy erős.
Na jól van azonnal ismerős törlése. Nem voltam paraszt hogy ráírjak ebben mi a jó.
Lehet én vagyok a boomer, meg a kötöszködő hülye. De alapból publicban sosem osztok meg semmit, mert tudom hogy az én hülyeségemre senki nem kiváncsi. Én szeretem a focit, de vannak erre ilyen 4-5 fős haveri csoportok ahol irogatunk egymásnak.
Mindegy igazából a lényeg, hogy egy hozzátartozó betegsége szerintem rohadtul nem public, ha én megélem azt a kort és így lenne. Nem örülnék neki ha a rokonok facebookra kiteregetnének.
Egyébként is kinyílik a zsebemben a bicska ujjabban hogy valaki feltölt képet napjába, hogy elment kajálni. Hát b*meg máskor nem eszel? Ki kiváncsi rá? Szintén idegesítő mikor szülők azt a szerencsétlen gyereket teszik fel folyton napjában 5x és ha van 50 ilyen ismerősöd akkor az már naponta 250 gyerekes kép amit beletolnak a pofádba.
Tudom, hogy nem muszáj nézni de alapból úgy teszi a facebook hogy legfelülre legláthatóbb helyre, hogy mikor van egy kis "üresjárat" elkezd görgetni.
30 F
Nem boomer vagy, hanem egy besavanyodott és frusztrált.
31 éves nő vagyok jópár ezer követővel Instagramon és én minden nap teszek ki sztorikat, amik az edzéseimről, étkezéseimről, szabadidős időtöltéseimről, bulikról, állataimról, utazásaimról, mémekről meg egyéb random dolgokról szólnak. Tisztában vagyok vele, hogy nem érdekel mindenkit, de akinek nem tetszik, az ne nézze, ennyire egyszerű.
Nekem sem tetszik sok minden a közösségi médián, pl. nem érdekel senki gyereke, terhessége, esküvője, diplomaosztója és egyéb bensőséges intim események, mégsem szólnék be senkinek emiatt, ugyanis mindenki azt oszt meg, amit akar!
Te is a saját dolgoddal foglalkoznál, nem lennél ekkora besavanyodott szúnyog 30 éves férfi létedre.
Akik olyan szinten mindent megosztanak magukról, elég sokszor figyelmet, visszajelzést szeretnének, vagy épp valakivel beszélgetni, vagy fontosnak érezni magukat a reakciók, hozzászólások láttán, azokon keresztül. Kitesznek egy olyan posztot, történetet és szinte biztosan lesz minimum egy valaki, aki privátban érdeklődni fog és onnantól indulhat is az írogatás.
Ha a tartalom, amit mások megosztanak, nem tetszik vagy szimplán sok, nem csinálok belőle ügyet, kikövetem őket; valaki úgyis jön majd, aki ellenvéleményen lesz és reagál valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!