Miért kell ilyeneket megosztani valaki napjába? Csak én vagyok ilyen boomer?
Kép egy kocsiból, megjelölve Szeged Klinika és szövegnek jövök mamszikám.
Előtte többször hasonló fotó, olyan szövegekkel, hogy kitartást, nem nagyhasztsz itt minket, légy erős.
Na jól van azonnal ismerős törlése. Nem voltam paraszt hogy ráírjak ebben mi a jó.
Lehet én vagyok a boomer, meg a kötöszködő hülye. De alapból publicban sosem osztok meg semmit, mert tudom hogy az én hülyeségemre senki nem kiváncsi. Én szeretem a focit, de vannak erre ilyen 4-5 fős haveri csoportok ahol irogatunk egymásnak.
Mindegy igazából a lényeg, hogy egy hozzátartozó betegsége szerintem rohadtul nem public, ha én megélem azt a kort és így lenne. Nem örülnék neki ha a rokonok facebookra kiteregetnének.
Egyébként is kinyílik a zsebemben a bicska ujjabban hogy valaki feltölt képet napjába, hogy elment kajálni. Hát b*meg máskor nem eszel? Ki kiváncsi rá? Szintén idegesítő mikor szülők azt a szerencsétlen gyereket teszik fel folyton napjában 5x és ha van 50 ilyen ismerősöd akkor az már naponta 250 gyerekes kép amit beletolnak a pofádba.
Tudom, hogy nem muszáj nézni de alapból úgy teszi a facebook hogy legfelülre legláthatóbb helyre, hogy mikor van egy kis "üresjárat" elkezd görgetni.
30 F
Jó azért egy kicsit morbid...
Mindenki meghal, én is.
És kit érdekel a nyelvvizsgád? Nekem is van, mégse tettem ki, pedig nem volt sétagalopp. Sose pakoltam ki a sulis bizimet, jogsimat, munkahelyi elismerést, eljegyzést stb-t sem, mert minek? Aki fontos, az tud róla, aki meg nem, azt le kell, hogy lombozzalak, de baromira nem érdekli. Akkor sem, ha te sokat dolgoztál érte.
Te ugyanazért ugatsz le embereket, amit te is csinálsz. Lehet, nem olyan mértékben, de elvben ugyanazt teszed.
Nem kell ennyi ismerőst gyűjteni, akkor nem kapsz sok shitpostot. Nem mellesleg akinek nem érdekel az élete, azt be/vissza se kell jelölni vagy ki lehet törölni.
Egyébként a közösségi oldalak erre valók most már, hogy megoszd, mi történik veled. Ha nem tetszik, használni sem kell, sokan letörlik magukat. Használj Vibert, Whatsappot és csak a számodra fontos embereket vedd fel. Ennyi.
Egyébként meg ilyen okádék helyesírással ne te oszd az észt és szóld le mások intelligenciáját, teljesítményét.
Mi a gond a helyesírással? Tényleg érdekel.
Kikövetem őket, de van hogy új ismerőssel van ez és azt előre nem tudom!
Szívesen letörölmém magam, de nem tudom különben tartani a kapcsolatot bizonyos csoportokban!
Amúgy én ezt az “engem aztán nem érdekel más élete, de véletlen se törölném/követném ki őket” duzzogást valahogy csak azoktól látom, akiknek nagyon is számít a közösségi média, folyamatosan másokkal hasonlítgatják össze magukat, gyűjtik az ismerősöket, csak még egy ritkán váltott profilképre vagy nyelvvizsgára, diplomára sem képesek feleannyi like-ot sem összeszedni, mint a másik a napi futására, szokásos gyerekfürcsizős posztjára.
Igen, mindenki leszar, csak téged ez láthatóan eszméletlenül zavar. Ha nem érdekelne és téged sem mások posztjainak elemzése, már rég kiiktattad volna a számodra bosszantó ismerősöket.
"#4 az egész világ erről szól: Az emberek azon vannak kiakadva, mert mások nem úgy gondolkodnak mint ők. Covid, LMBTQ, háború, polizika, klímavédelem. Csak néhány példa ahol vannak szembenálló véleméyek."
. Ja, mert nem érint, hogy más mit gondol pl. a klímaváltozásról...
Most már jobban értem, hogy mi a bajod: a logika hiánya.
Bocsi emberek, de akkor mégis mi az, amit ki lehet rakni? Mert itt már kb minden előkerült, és mindenről kifejtettétek, hogy azt nem kell kirakni, mert benneteket az nem érdekel.
De ha benneteket ennyire nem érdekel, hogy az ismerőseitekkel mi történik, tulajdonképpen miért használjátok a social médiát? Hiszen alapvetően erre való.
Megérdemled a sorsodat!
Még többet görgesd a fütyikönyvet! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!