Mondjatok boomer dolgokat!?
Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 17:11
1/12 anonim válasza:
Nem használnak ilyen hülye szavakat, hogy boomer.
2/12 anonim válasza:
Heten takaróztunk azzal az övvel, amivel apánk vert minket. Aki a lyukjához került reggelre megfagyott. Bezzeg a mai fiatalok, rendes havat se láttak még!
3/12 anonim válasza:
Ott van az Ettől hihetetlenül boomernek érzem magam nevű Facebook csoport.
4/12 anonim válasza:
Fiatalok hüvelykujjal, 50+-osok mutató ujjal görgetik a Facebookot. Ez tudományos tény!
5/12 anonim válasza:
Én az egér görgőjével szoktam
8/12 anonim válasza:
A sorkatonaság férfit csinálna a sok pávából!
9/12 anonim válasza:
Mindig valami bonyolult és hosszú magyarázatba kezdenek, hogy pl egy bolt merre van, mikor elég lenne a nevét vagy az utca nevét mondani és google mapsen már ütném is be:D nem bántásnak írom amúgy ezt, mert cuki dolog szerintem, csak ez egy akkora különbség, pláne infósként nagyon kiütközik.
10/12 anonim válasza:
nekem anyám egy igazi, "A" boomer. nem bírja megérteni, hogy 15 éve nem ültem tömegközlekedési járművön, mert autóval járok, ha magyaráz valamit, hogy hol van, mindig úgy magyarázza, hogy tudod, ez meg az a busz jár arra, meg tudod, ahol leszállunk a kórháznál. budapesten ezerszer átvariálták már a tömegközlekedést, fingom sincs, hogy melyik busz merre jár, de hiába mondom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!