Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mondjatok boomer dolgokat!?

Mondjatok boomer dolgokat!?

Figyelt kérdés
2023. jan. 30. 17:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A „boomer” kifejezés alatt ma már a „bezzeg az én időmben” típusú, képességeiket túlértékelő, határait nem ismerő, tájékozatlanabb idős emberekre értjük. Csúnyán fogalmazva idősebb prolik, akiknek sok közük már nincs a mai világhoz, de úgy akarnak mindenkit nevelni, mint ha a gyerekük/unokájuk lenne.

Néhány példa:

Nemrég itt, a GYK-n olvastam olyat, hogy egy nyugdíjas séf kiosztotta a fiatalokat arrogánsan, hogy maradjanak itt jobbá tenni az országot. Na, ilyen egy tipikus boomer: buta, szereptévesztéses, azt, hiszi, ő a fiatalok apukája/nagyapja és joga van minden fiatalt utasítgatni.

Vagy volt egy idős festőművész férfi „ismerősöm”, aki képes volt odajönni a Duna-parton és utasítgatni meg nevelni, aztán meglepődött, hogy otthagytam. Ja, és nem érti, miért nem akar vele senki beszélgetni. Hát azért, mert minden fiatalt nevel és utasítgat, miközben halvány fogalma sincs semmiről.

Na,pontosan ilyenek a boomerek.

2023. márc. 30. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Mindenki boomer, aki már érti, miért zavarják a boomer dolgok a fiatalokat.
2023. nov. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!