Hogy lehet feldolgozni, hogy még barátnak sem kellesz?
Figyelt kérdés
Mikor sok beszélgetés, találkozás és közös élmény után, még arra sem vagy jó valakinek, hogy barátilag beszélgessetek, vagy találkozzatok néha.2023. febr. 27. 11:27
21/39 anonim válasza:
Téged tartalak ilyennek és valószínűleg az is, akire rámásztál. Próbálj meg kevésbé nyomulós lenni es gyere ki az áldozatszerepből.
22/39 A kérdező kommentje:
Menni fog szerinterm. Csak próbálkozz!
2023. febr. 27. 13:50
25/39 anonim válasza:
12,13-as válaszoló vagyok. Úgy látom, hogy a válaszom elkerülte a kérdező figyelmét vagy falra hányt borsó...
Hát, szívesen, máskor is!
Szerintem az ember mindig adja önmagát, de ha az nem kell, akkor lehet tovább lépni és nem a következőt büntetni az előző xar kapcsolat miatt.
Vagy lehet itt szenvedni, ami sehová sem vezet.
A szeretetet sajnos nem lehet kierőszakolni és az vagy van, vagy nincs.
26/39 A kérdező kommentje:
Nyilván nem. Csak akkor nem kell visszaélni a másik kedvességével, meg folyamatosan hitegetni.
2023. febr. 27. 14:58
28/39 anonim válasza:
26: pontosan hogyan élt vissza és hogy, mivel hitegetett?
Elvitted vacsizni, utazni, vettél neki ezt-azt és cserébe nem tartotta be ama ígéretét, hogy leszop téged?
Hát, igen ez nem volt szép tőle!
29/39 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy neked, meg az itt a válaszolók nagy részének az evés, alvás, szex cselekvéssorok váltakozása jelenti az életet, de azért szerencsére vannak más típusú emberek is.
2023. febr. 27. 15:17
30/39 A kérdező kommentje:
Így már értem, hogy miért könnyebb elengedned egy "barátságot". Ha nem tudod lefektetni a nőt akkor már dobod is.
2023. febr. 27. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!