Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Hogy lehet feldolgozni, hogy még barátnak sem kellesz?

Figyelt kérdés
Mikor sok beszélgetés, találkozás és közös élmény után, még arra sem vagy jó valakinek, hogy barátilag beszélgessetek, vagy találkozzatok néha.

2023. febr. 27. 11:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
7: Nem könnyű, de nem is érzem tragédiának. Mondhatni ez az élet rendje, vannak mindig változások. És nem áll sorban senki sem. Meg eleve nem is úgy találkozom senkivel, nem úgy ismerek meg valakit, hogy majd fontos lesz vagy fontosnak kell lennie. Az majd alakul vagy nem.
2023. febr. 27. 12:05
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Úgy, hogy továbblépsz és nem futsz olyan szekér után, amelyik nem vesz fel!

Mindenkinek joga van meggondolnia magát.

Eddig ahol jó voltál, ott most már nem kellesz ezt tudomásul kell venni, bármennyire is hálátlan veled a másik, de hagynod kell őt a pcsába!

És ahelyett, hogy itt emészted magad, inkább csinálj valami olyat, ami lelkesít, ami boldoggá tesz TÉGED és akkor be fogod vonzani magadhoz az új embereket.

A szemetet meg le kell szarni!

2023. febr. 27. 12:29
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lehet feldolgozni, hogy áthelyezed a fókuszodat máshová.

Mert ahol a figyelem, oda áramlik az energia és ugye te nem vagy a magad ellensége a másik szemétsége miatt ?!

Ne magadat büntesd más miatt, hanem szüntesd meg a kapcsolatfüggőségedet és lépj tovább!

Ha ennek nem voltál elég jó, majd jó leszel másnak!

De addig ez nem fog bekövetkezni, amíg ezt siratod és magadat sajnálod...

Nézz előre!

2023. febr. 27. 12:31
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szívre venni, bizonyára nem ez volt az egyetlen lehetőség barátot találni. Nekem is volt már hasonló élményem, akkor pillanatnyilag rosszul esett, de minél több élettapasztalatom van, annál könnyebben lépek tovább ilyen esetek után.
2023. febr. 27. 12:32
 15/39 anonim ***** válasza:
40%
Leszarom a "barátokat". Egy sincs amelyik igazán az lenne, csak ha kell vmi.
2023. febr. 27. 12:49
 16/39 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszoló fejezi ki úgy látom, ami az átlag emberben van és az itteni válaszadók többségében. Már eleve meggátolni minden kötődést, mert úgy talán nem csalódsz. Ez elég szomorú, és elég nagy érzelmi ürességre vall.

Én szeretnék még bízni. És ha valaki könnyen elenged egy számára fontos személyt, akkor vagy képtelen kötődni, vagy nem is volt olyan fontos. Mindkét eset elég kiábrándító.

2023. febr. 27. 12:59
 17/39 anonim ***** válasza:
15 vagyok. Nem esik jól nehogy azt gondold. Ha lenne olyan ember aki azért keres, mert mivan velem, mit adhatna, az egészen más tészta. Én is inkább a mit tehetek érted jellem vagyok, aztán jön a másik mit tehet értem.
2023. febr. 27. 13:06
 18/39 A kérdező kommentje:
Én is nagyon sok mindent odaadok magamból, aztán jön a csalódás sajnos. Hiába, nem értékelik ezt már annyira.
2023. febr. 27. 13:11
 19/39 anonim ***** válasza:

16: Mégis miért akarod mindenkire ráhúzni a 15-ös válaszát???

Pont nem ezt írta a többség, hanem hogy igenis fáj, és nyilván szeretne mindenki barátságot vagy új barátságot kialakítani. De akkor sem dől össze a világ, nem kell ennyire belelovalnod magad.

18: Addig ne adj annyit magadból, amíg nem szoros és egyértelmű a másik részéről is a dolog.

2023. febr. 27. 13:25
 20/39 A kérdező kommentje:
Ilyennek tartod magad utolsó? Azért próbálj valami pozitívat is találni magadban.
2023. febr. 27. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!