Hogyan lehet feldolgozni, ha elvették az álmaimat jelentő jövőképtől a lehetőséget? Az egy dolog, hogy bánt és nem tudok megbarátkozni a gondolattal, de az álmaimban is mindig előjön.
Szinte nincs olyan éjjel, hogy ne álmodnék a dologgal kapcsolatban valamit. Akár azt, hogy újra ott vagyok. Vagy azt, hogy próbálok valami megoldást kimagyarázni.
Én is alkalmas lettem volna a munkakörre és pont ezért rossz.
Ez valami rébuszkérdés...?
Nulla konkrétum?
2: ja, értem...
Hát kérdező, ez mindennapos dolog. Majd a tizedik vagy a huszadik bejön... Járj szorgalmasan interjúkra.
Persze lenne hasonló pozíció más városban is, de ahova vágytam oda sajnos esélytelen lesz.
Lehet szétnézek más városokban, mert lehet az új környezet nem lenne rossz. Vagy jobban megérné újra kezdeni máshol, mint itt a posványban ragadni egy nem igazán testhezálló állással.
A posvány posvány maradt volna akkor is, ha van munkád.
Egy állás nem a világ vége. Keress másikat, jobbat, aztán meglátod, hogy jobban is jártál így.
Kell a rugalmasság az élethez.
Ahol becsukodik egy ajto ott kinyilik egy masik ami lehet JOBB is es nem véletlen.
Ez most egy állás, vagy pedig maga a munkakör lehetetlenedett el?
Állásból lesz másik.
Ha maga a munkakör lenne az, ami már nem létezik, vagy nem lehet belőle megélni, az gázosabb, pláne ha 4-5 év tanulása is belement már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!