Vajon mikor tanulják meg az itt lepontozó emberek, hogy a válasz hasznosságát kéne értékelni és nem azt, hogy tetszik-e vagy sem?
Ez mindig is így lesz sajnos. Sokan nem szeretik a tényeket, kiváltképp ha az ellentmond a saját kis világnézetüknek, s a dolgok működéséről kialakított hiedelemviláguknak.
Lepontozni és ezzel levezetni a feszkót egyszerűbb, mint új tudást beépíteni a meglévő "keretrendszerbe" a fejekben.
Igazából nem teljesen mindegy?
Szard le, olyan úgy sem lesz, hogy mindenki egyet ért vagy valami mindenkinek megfelel.
Sokan ebben élik ki magukat.
Szeretnek a toplista elején lenni és mindegy milyen áron.
Én volt hogy véletlen rosszra nyomtam. Azt lehet valahogy módosítani?
Nem tudom.. De én megszüntetném ezt a pontozási rendszert,mert csak a vita van belőle mindig. Bár ugye jól esik az embernek, ha egy adott szakmai témába felpontozzák. Ugye ez azt is jelentheti hogy elismerik a tudásod. És ha a sok "troll" lepontozza mert az a mániája bizony van amikor rosszul tud esni.
De túl nagy jelentősége nincs,csak annyi hogy piros. A válasz hasznosságát az olvasók és kérdezők pontozás nélkül is eltudják dönteni. Tehát jelentéktelen. Ami meg nem a kérdéshez illik úgy is kimoderálják ha jelentik.
Pontozási rendszer helyett, szerintem például jó lenne ha bevezetnék,a kérdés és válasz módosításának lehetőségét. Hogy kiírás után X percig lehessen módosítani. Ez jó lenne helyesírás vagy elírási hibák korrigálására.
Soha.
Amíg él a mostani pontozórendszer, mindig lesz legalább egy valaki (75%), aki sportot fog űzni mások lehúzásából. Rosszabb esetben sok profil használatával. Én pl. kaptam már meg mástól, hogy amikor meglátja az öt pipám, reflexből nyom pirosat, mert annyira zavarja. Ilyenekkel egyszerűen nem lehet mit csinálni.
Régen nagyon bökte az igazságérzetem, mára már nem zavar különösebben, bár akadnak kivételek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!