Hogyan lehet azt elérni,hogy ne kötődjek lelkileg könnyen senkihez?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 23:52
1/5 anonim válasza:
Mindenkit a helyén kell kezelni. Na, most ezt aztán betyár egyszerű leírni, de alkalmazni már kevésbé. Tudatosítani kell magadban, hogy kik csak osztálytársak, kik csak munkatársak stb. Egyébként az élet a legnagyobb tanító, szóval a csalódások (kívánom, hogy ebből kevés legyen), a tapasztalatok fognak megedzeni.
2/5 anonim válasza:
Sehogy. Ha nem a munkáddal,hobbiddal vagy elfoglalva,akkor az emberekben fogod keresni azt,ami hiányzik.
3/5 anonim válasza:
Én inkább az ellenkezőjére vagyok kíváncsi. Mármint, hogyan lehet könnyen kötődni lelkileg? Szerintem úgy átlagosan - csak saját vélemény - ez egy összetett folyamat, ami sok időt és energiát igényel. A lelki kötelék szerintem túl komoly ahhoz, hogy csak úgy megtörténjen. Nem?
4/5 anonim válasza:
Én megtanultam magamban, hogy minden véges, az emberek élete is: ma él, holnap már nem bizti. Nem olyan nagy dolog ez az élet, ez a társadalom, hogy valakihez érdemes is lenne kötődni, mert lényegében minden (magyar) ember ugyanolyan: eszik-iszik-pisil-xarik-éli a saját maga által elgondolt xar életét, "dolgozik", aztán este meg piálgat, vagy veri a családját, akik meg körbeugrálják ezért is.
"Nagy" életcél...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Mindenkié nagyon hasznos volt számomra!
Igen talán azért is lehet ez,mert nem teljesedek ki máshol és ezt az emberekben próbálom keresni!
Csak aztán jön a 'pofon' ha nekem elkezd fontossá válni,de én neki nem!
Ezeket lenne jó elkerulnom!
2023. febr. 13. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!