Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kérlek, ne nevessetek ki, de...

Kérlek, ne nevessetek ki, de mit tegyek, hogy ne féljek egyedül itthon esténként?

Figyelt kérdés

Ciki leírni, de 27 éves nő vagyok és rettegek ha egyedül kell maradnom. De csak sötétedés után. Ez így volt, amióta az eszemet tudom, de nagyon ritka alkalom volt az, hogy egyedül kellett lennem. Családdal laktam, akikkel inkább mentem mindenhová, mint az egyedüllét, aztán 23 éves koromig koli, majd lakótársak, most meg a párommal lakok.

Ráadásul ennek a háznak olyan “rossz a levegője”. Talán azért, mert régi, meg nagy, meg mert nem ismerem még a szomszédainkat, és méginkább egyedül érzem magam. Most egy három napos továbbképzésre megy a párom és totál egyedül leszek 2 éjszakát. A városban sem régóta élek, nincs olyan barátnőm, akihez átmehetnék, vagy haza a szüleimhez, mert másnap dolgoznom kell és mindenki 1+ órára lakik.

Próbáltam már régebben a tv kapcsolást, zenét, filmeket, de nem rémlik, hogy segítettek volna.

És most jön a vicces része. Nem a betörőktől, meg ilyesmitől félek, hanem a természetfeletti lényektől. Sosem volt ilyen élményem, semmi paranormális, de rettegek, hogy történik valami, minden neszre fülelek, félek a sötét folyosón elmenni a villanykapcsolóig stb. Rettegek, hogy lesz ott valami ijesztő. Horrorokat sem nézek, egész életemben 2-3 filmet láttam. Tudom, pszichológus... de az elkövetkezendő 2 éjszakát miként bírjam ki? Valaki hasonló helyzetben?

2023. febr. 5. 10:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%

Talán ez a kis film megnyugtat.

https://www.youtube.com/watch?v=FUQhNGEu2KA

2023. febr. 5. 16:15
 22/41 anonim ***** válasza:
63%
Ezt (16:15) meg ne nézd, kérdező, én majd rosszul lettem, pedig nem vagyok olyan félős, mint te. És nem is jó, csak a frászt hozza rád, mikor amúgy is rajtad van, kártékony.
2023. febr. 5. 16:24
 23/41 anonim ***** válasza:
62%
#16:15 Jaj ennek a végén anno sikítottam, pedig szeretem a horrort és egyáltalán nem vagyok az a sikogatós típus 😂 Nem a semmire kapta azt a díjat, na. Tényleg ne nézd meg kérdező :)
2023. febr. 5. 16:48
 24/41 anonim ***** válasza:
40%
A sötétség leple című film pont a félelem leküzdéséről szól!
2023. febr. 5. 16:56
 25/41 A kérdező kommentje:

Nem nézem meg:D amúgy jump scare videó?

Most végeztem mindennel. Eddig nem paráztam be. Még 2-3 órat netezgetek, filmezek, aztán elalszok.

2023. febr. 5. 20:10
 26/41 anonim ***** válasza:
24%
Első ötletem, hogy szexeljél velem, az elvonja a figyelmed. Ha ez netán nem megvalosítható, akkor gondolj arra, hogy ezek a félelmek csak benned vannak, az agyad által generált érzések. Gondolj arra, hogy mégis mennyire kicsi az esélye, hogy egyáltalán léteznek ilyen földöntúli lények, és ha esetleg vannak, akkor pont összetalálkozol egy ilyennel. Tuti nagyobb az esélye, hogy napsütéses időben villámcsapás ér az utcán, mégsem félsz kimenni az utcára, mint hogy a lakásodban egy földöntuli jelenség, lény megtámadjon. Szóval szerintem ennek annyira kicsi az esélye, hogy ezt a kockázatot bátran vaktába bevállalhatod. Főlleg abban a viszonylatban vállalhatod a kockázatot, hogyha léteznek ilyen lények, akkor ugysem tudsz ellenük védekezni azzal, hogy nem mész el a sötét folyosó végére. Ha léteznek, ilyen lények, akkor bármikor, bárhol a lakásban fényes nappal is pont ugyanakkora veszélyben vagy, mint éjszaka egyedül a sötét folyoson.
2023. febr. 5. 22:15
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, #21 vagyok. Azt a videót azért linkeltem, mert megnyugtat. Semmi para sincs benne.

Így elalvás előtt még nézd meg.

2023. febr. 5. 23:25
 28/41 anonim ***** válasza:
0%
Pont összeállnak a dolgok. Fent vagy még. Így elalvás előtt, utolsó videónak nézd meg. Könnyebben alszol tőle. Nem fogod megbánni.
2023. febr. 5. 23:30
 29/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ígértem, hogy múltkor írok. Nem tettem. Szerencsére nem volt semmi probléma, disney channel-es filmeket néztem, azon bealudtam.

Most azért vagyok itt, mert megint egyedül éjszakázok és most szörnyen parázok. Filmet nézek épp, nem is hiszem, hogy valaki fent van ilyenkor, de jó volt kiírni magamból.

2023. máj. 7. 03:05
 30/41 A kérdező kommentje:

Most megint a tűztől való félelmem jött elő. Inkább az. Tegnap leégett egy társasház a közelünkben…

Ma nyitottam ezzel kapcsolatban is egy kérdést. Ha megtaláljátok, az én voltam.

2023. máj. 7. 03:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!