Miért van egyre több olyan ember a magyarok között akivel bármiről, semleges dolgokról kezdek el beszélgetni rövidesen elkezdenek politizálni orbánozni, gyurcsányozni? Csak engem frusztrálnak az ilyen emberek?
Mert az ilyen emberek krónikusan képtelenek felelősséget vállalni bármiért.
Sokkal egyszerűbb azt kiabálni, hogy merazorbán, ha nincs nője, sikertelen, csóró. Erre szokott az jönni, hogy majd ő elmegy "németbe" vagy "osztrákba" vagy akárhova és majd ott ő nagyon gazdag és sikeres lesz, a szupermodellek vetekednek majd érte és Ferrarival fog járni.
Azt megértem, ha valakinek van politikai véleménye. Nem kell mindennek egyetérteni. Ez ilyen.
De ezen az oldalon is minden napra jut pár okos, akik csak arról tudnak fantáziálni, hogy ők istenkirályok lettek volna bármelyik más országban. Tök mindegy, hogy amúgy nem is túl okosak, bunkók is, szorgalmasnak sem mondhatóak. De "németbe" várja őket a csilliárdos állás bármilyen szakértelem vagy nyelvtudás nélkül.
Nem egyszerű a dolog.
Sajnos mindent is átitatott nálunk a politika és az azzal járó gyűlöletkeltés. Csinálj bármit, dolgozz bármit, találkozni fogsz a politikával és annak hatásaival.
Nehéz olyan témát találni, amiben ne lenne valamennyi politika, vagy ahhoz köthető korrupció amiből elindul a politika mint téma.
Ettől függetlenül tény, hogy vannak akik túltolják. Én sokat túrázom, és sokszor vadidegen emberekkel 5 perc beszélgetés után már a politikát hozzák elő. Az engem sem tud már érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!