Mert miért van az hogyha én akartam jó embereket akkor azok nem találtak meg a rossz emberek meg annál többen megtaláltak/megtalálnak életem során világ életemben!?
Ha bántani támadni kellett megalázni, megszégyeníteni inzultálni, kötekedni öklös ütésekkel,vagy csak akár a lelkembe gázolni akkor ott a gyermek közösségekben is felvették én velem a kapcsolatot de akár a felnőttek is ezek a vérbeli patkányok rohadékok.
De a jó emberekkel ő velük nem hozott össze a sors ebben az egyetlen egy hús-vér emberi életemben!!!
Azért hiába tartom magamat ott életem végéig minden nagyon fáj tudat alatt és mindennap előtör én belőlem ez a mérhetetlen nagy óriási depresszió keserűség magány bánat szomorúság állandóan emésztési betegségeim vannak a nyelőcső-gyomor/reflux a gyulladásos bél tüneteim az emésztési zavar már csak ezek miatt sem szűnik meg de van még magas vérnyomásom pajzsmirigy alulműkodés is életem végéig kellene rájuk szednem a gyógyszereket mindennap!!!
Jól megszívtam.
Ez ma este már a sokadik depis,nyafogós kérdésed.
Előző az volt hogy törőld magad innen vagy ne,mások mondják meg neked,előtte meg edzeni nem akartál menni mert a dilitabik nem hatottak még.
Kezeltesd magad!
Már megint te? Látom nem fogadtad meg a tanácsomat és nem mentél pszichológushoz.
Csak azt lehet bántani, aki hagyja magát. A magyar helyesírás szabályait is olvasgasd. Rád fér.
Már megint én!!!
Nehogymár egyedül kelljen kinlodnom, szenvednem,vegetálnom, vergődnöm.
+mindent magamba foltyani tökig!!!
Mások meg élik és élték is vígan az életüket mindigis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!