Miért gúnyolnak és nevetnek ki többen, azért mert testnevelés órán nem vagyok valami nagyon ügyes, ha minden más tárgyból kitűnő vagyok?
Nem lehet mindig, mindenből, hibázás nélkül jó valaki... Igyekszem, nagy eséllyel nem lesz belőlem olimpiai bajnok, nem is az a lényeg, hanem az, hogy egészséges legyek, amiért teszek is. Emberek vagyunk, és nem robotok. Egyáltalán nem vagyok cselekvő típus, inkább elméleti, vagy esetleg gyakorlati.
Miért kell kigúnyolni, meg kinevetni ezért? Erős vagyok, illetve jól tollasozom, de amúgy más területeken ügyetlen vagyok. Kitűnő tanuló vagyok egyébként, a tesitanár is megadta az 5-öst, mert látta rajtam az igyekezetet.
Gimnázium egyébként.
Kérdező, abba gondolj bele, hogy akkor is nevetnek ha olyannak nem megy a testnevelés órán valami aki amúgy nem is kitűnő tanuló! Nyilván ha vicces egy szituáció akkor te is kineveted azt aki amúgy talán kifejezetten rossz tanuló, de elbénázott valamit.
A testnevelés óra egy teljesen más terep. Pont az a lényege, hogy másféle tevékenység, olyanoknak is alkalmat ad a sikerélményre akiknek a többi tanórán kevés erre a lehetősége mert az nem megy jól.
Ez sem más, mint a többi: gyakorolj és akkor kevésbé leszel olyan akin nevetni lehet tesiórán.
Amúgy az 1-esnek igaza van. Ne vedd magadra, te tudod, hogy ne ez dönti el a gimnáziumi életedet, hogy hogyan tudsz a labdával bánni vagy mekkorát ugrasz! Ami számodra fontos abban te vagy az egyik legjobb és ezzel kell foglalkoznod. Csak fogadd el, hogy te sem vagy tökéletes és mások sem. Te nem vagy ügyes a tesiórán és ennyi! Ügyes vagy ott ahol neked kell hogy az legyél - a többiek meg ott nem ügyesek.
Gondolj abba bele, hogy nekik ennyi maradt, hogy ezen az egy órán nevessenek a teljesítményeden. Neked meg ott van az összes többi amiből meg te vagy kitűnő és nem ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!