Valaki miért ilyen szemtelen?
Van egy lány osztálytársam,aki mindig beköp a tanárnak.
Pl.:tesin ha futni kell 7 kört,és előbb beérek,akkor mondja,hogy te hogy futottad le,egyáltalán lefutottad?
Meg a fekvőtámasznál (tudni kell hogy nem tudok olyan jól támaszozni) mondja a tanárnak hogy szerintem nem csináltam végig.
Miért ilyen?
#8 nem hozzád szóltam, azt sem tudom, hogy ki vagy, nem is érdekelsz, nem soroltalak sehova. A Kérdezőhöz szóltam, hogy az osztálytársaival fogjon össze, és szégyenítse meg a csajt amiért ilyen tahó. Akkor visszavesz az arcból.
De az is megoldás lehet, hogy megkérdezi, hogy miért ilyen a csaj, mit akar ezáltal elérni, és megmondja szemtől szembe, hogy ez egy elég utálatos viselkedés, jobb lenne, ha leszokna róla, mert biztos ő sem utálatos viselkedést szeretne kapni. Ha erre nem változik, akkor lehet lépni úgy, ahogy korábban mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!