Fiúk! Ti zuhanyoztok a suliban tesi óra után? Nem vagytok szégyenlősök egymás előtt?
Szegyenlos? Miert? Edzes utan is zuhanyzunk egyutt, az uszodaban is zuhanyzunk egyutt ... en nem ertem a kerdest. Mit kell ezen szegyelni?
Mondjuk a kozos recska eleg bizarr, de a zuhanyzoban nem szokott ilyen lenni.
Igaz lány vagyok, de nem tudtunk és soha nem is akartunk zuhanyozni tesi után, mert idő nem volt meg az öltözőben lévő zuhanyzó annyira retkes volt és büdös, hogy szerintem valami gombát tuti összeszedtem volna onnan.
Na de hogy legyen értelme is a hozzászólásomnak, én abban a hitben éltem nagyrészt, hogy nálunk a fiúk nemhogy tesi után nem fürdenek ugyanezen okok miatt, hanem úgy egyébként se :D Persze ez nem mindenkire volt igaz. Ennek tökéletes példája egy évfolyamtársam, aki átjött a lányöltözőbe zuhanyozni, mivel a fiú öltözőben nem jött a víz. Tele volt az öltöző, mindenki csak nézett meg visítozott hogy ez meg miafsz. De szerencsére nem láttunk semmit, mert a zuhanyzók előtt pont van egy nagy lengőajtószerűség, meg így nagyon hamar, kb. 4-5 perc alatt végzett xD
Már nem vagyok iskolás, de mikor még az voltam, emlékeim szerint senki nem használta.
Idő sem volt rá és a másik ellenérv mellette az, hogy nem éppen volt soha takarítva véleményem szerint. Általában mindig megvolt az alap szaga, szerintem több vizeletet láttak a tusolók lefolyói, mint vizet. :D
Meg sem fordult a fejembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!