Yasacu kérdése:
Ha egy osztálytársammal szinte testvéri a viszonyunk neten és élőbe meg mind a ketten szégyenlősek vagyunk egymás mellet akkor olyankor mit tudok tenni? 15/f
Figyelt kérdés
Nem tudok igazábol témákat hogy miröl beszéljek vele2014. ápr. 26. 13:33
2/6 anonim válasza:
Ha döcögősen is megy, de próbáljatok élőben is egyre többet beszélgetni. Fog az menni! Addig is játsszatok együtt valamit, amihez nem kell túl sok beszéd, hogy szokjátok egymást.
3/6 anonim válasza:
mit jelent, hogy neten testvéri a viszonyotok? ezt hogy érted?
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves #3 úgy értem hogy nagyon sok mindent megtudunk beszélni mindent, megbeszéljük a problémát szeretjük egymást, élőbe is ugyan ez van, csak ott nehezebb a szavak
2014. ápr. 26. 22:26
5/6 anonim válasza:
ő is srác? miért féltek akkor egymástól? lehet, nem lógtok eleget együtt élőben, nem?
6/6 anonim válasza:
Hidd el nekem légyszíves, hogy neten nem lehet "testvéri" viszonyt kialakítani. Ahhoz nagyon sokat kell együtt lenni és beszélgetni. A chat a létező legszemélytelenebb kommunikációs forma, + neten a legnagyobb bunkók is tudnak jófejek lenni. Én majdnem ilyen helyzetben vagyok egyébként, csak én valóban elmondhatom az osztálytársamról (és egyben a legjobb barátomról), hogy olyan, mintha a testvérem lenne. Ez pedig azért van, mert rengeteg idő töltünk együtt. 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!