Miért flegmák velem a lányok?
Hát srácok,lányok,mérlegeltem mind azt amit írtatok.Nem is fontos igazából az ok,őrlődni ilyeneken felesleges.Utolsótól annyit kérdeznék,hogy miért akarnának engem lekoptatni,ha én soha nem kezdeményezek velük beszélgetést?Ők szólnak oda néha és ebből indul az egész.Másrészt ezek a lányok nem kimondottan szépek,talán az egyik a 3-4 példa közül akiket írtam.Én meg elvileg jóképű vagyok meg minden,ez sulin kívüli nők véleménye.Munkahely például. Meg velük elbeszélgetek mindig.
Egyébként,ha most ilyen flegmák ezek a lányok velem akkor elméletileg esélyem se lenne náluk most vagy a későbbiekben?(elméleti kérdés,nem akarok speciel tőlük semmit)
Illetve,hogyan kezeljem ezt a helyzetet amikor beszólnak?Reménykedhetek,hogy megszokják,hogy ott vagyok és akkor abbamarad ez?
Azt kell mondjam,hogy akkor ezek a lányok elég gyökerek... Nálunk is van egy srác (lányos osztályban, végzősként), de nálunk mindenki embernek kezeli, pedig nem éppen egy adonisz.
Én a helyedben keresném a kivételek társaságát, ha ők megkedvelnek, bevédenek a többiekkel szemben, ráadásul nem is fogod magad ennyire szarul érezni, aztán ki tudja, talán még rendes barátokra is bukkansz^^
Nem tudom, hogy összességében milyen az osztályközösség, de valamennyire csak összeszoktak, ha végzős osztály. Szerintem picit rosszkor mentél át úgymond, és idegen vagy. Bár nem tudom mennyi időt töltöttél a társasággal, vagy a társaság egy részével, de úgy gondolom inkább nehéz feladat beilleszkedni egy több éve “működő” közösségbe. Ha meg nincs összetartás az osztályban, akkor talán mégnehezebb, mert ha elkezdesz közeledni valakihez, aki szimpatikus, de az osztály nem bírja, akkor még nagyobb lesz a széthúzás.
Egyébként nálunk majdnem minden évben jött új diák, fiú is lány is, azonban lányos osztály voltunk, vagy 25 lány mindig volt :) és mindenki érdeklődő és kedves volt az újakkal. Szóval nem tudom mi lehet a gond.. lehet van valami híred a suliban ami “megelőzött”.
Mindenesetre szerintem se őrlődj ezen, aki meg szimpatikus, s is ítéled meg, hogy te is neki, azt ne hagyd veszni! :)
N
Így végzős korban mit lehet segíteni, ha rossz híred van a suliban ?
Őszinte leszek, szerintem nem könnyű feladat.
Először is ki kell deríteni, hogy a tanároktól vagy a diákoktól ered a híred, vagy ha mindkettőtől, akkor be kell bizonyítani, avagy meg kell mutatni, hogy nem vagy olyan, mint mondják..
Ehhez nem kevés energia és idő kell, úgyhogy én személy szerint úgy voltam vele, hogy akikkel minden nap találkozom, ok legyenek tisztában az “igazsággal”, máskülönben meg, akit tényleg érdekel, kérdezzen meg engem, beszélgessen egyet velem.. hiszen csak akkor derül ki számára is, hogy igaz-e a pletyka.
Szóval.. ahogy érzed :) ha van türelmes, akkor “nagyszabásúan” is belevághatsz a dologba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!