Manapság miért ilyen nagyképűek, flegmák a lányok!?
Valami elképesztő, amit manapság a nők többsége művel!
Azért régebben még értékelték a lányok, ha egy pasi
legalább kinyitotta előttük az ajtót, de ez csak a régmúlt. Manapság elvárják! De még csak rád sem néz, nem hogy rád sem néz, még csak meg sem köszöni!!! Nyomkodja azt a rohadt telefonját, jön veled szembe a feje benne van a kijelzőben, de egy centit nem menne arrébb! Köszönni természetesen neked kell előre, és valószínűleg, ha nem vagy szimpi nem fog visszaköszönni! A facebookon egyéb nem megy csak a csücsörítés, meg a flanc! A média tönkre fogja tenni az ismerkedést! Mert ilyen képet sugall, a divat a pénz, meg a flanc! És majd lassan oda fogunk jutni,hogy nem lehet majd megszólítani senkit, mert még a kevésbé szép lányok is Hercegnőknek képzelik magukat! Hová tűnt a lányokból a nőiesség, a szerénység?
A fiúk sem sokkal különbek, de azért messze nincsenek ennyire elszállva. És most nem tudok nem általánosítani, biztosan vannak kivételek, tőlük elnézést kérek, ne vegyék magukra, szerintem ezt a normális hölgyek is belátják.
Nyugi nekem egyébként van barátnőm.
Csak napi szintem ezzel találkozom.
Ez van, mind1, csak felbaszták az agyam.
Hány évesekről van szó?
Mennyi nálad a "minden nő ", hány főt takar?
Én egészen mást tapasztalok,persze bunkó ribik mindig voltak,és lesznek is,lehet most több is van,mint régen,de ajtó nyitásnál,a buszra felszállásnál,én egészen mást tapasztalok.
Volt,hogy egy 25 körüli bomba csaj száll le a buszról,húzza maga után a nagy nehéz bőröndjét,lépne le,nyújtottam a kezem,megfogat a kezemet és lesegítettem,nehogy leessen...na,ő tényleg nézett bobita szemekkel a meglepettségtől,hogy mi a fax van,és elmosolyodott,én meg felszálltam.:D
Hát haver,ha neked a Faces ri#ancok a mérce,akkor ne csodálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!