Mit irigyeltél gyerekként másoktól?
Figyelt kérdés
Nem az alapvető dolgokra gondolok, mint pl étel vagy hasonló (sajnálatos ha ilyen a helyzet), de én inkább a "furább" dolgokra gondolok.
Példa: Sima családi házban nőttem fel és irigykedtem azokra, akik emeletesben laknak és tetőtéri szobájuk van, mert tetszett mindig a döntött falas szoba:D
Hasonló dolgokra gondolok mint a példa.
2023. jan. 31. 18:05
21/21 anonim válasza:
Egykeként mindig is féltékeny voltam azokra, akiknek volt egy, nagyjából korukbeli, bátyjuk, akivel közben remek kapcsolatuk is volt. Illetve azokra is, akiket nem vasszigorban neveltek és egészséges mértékben dicsértek, elismertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!