Nem az alapvető dolgokra gondolok, mint pl étel vagy hasonló (sajnálatos ha ilyen a helyzet), de én inkább a "furább" dolgokra gondolok.
Példa: Sima családi házban nőttem fel és irigykedtem azokra, akik emeletesben laknak és tetőtéri szobájuk van, mert tetszett mindig a döntött falas szoba:D
Gyerekkén még nem irigykedtem. Felnőttkén irigylem azokat, akiknek sok a szabadidejük és nem a munkáról szól az életük.
2023. jan. 31. 18:10
2/21 anonim válasza:
Hogy saját szobájuk volt
2023. jan. 31. 18:10
3/21 anonim válasza:
Semmit.
2023. jan. 31. 18:13
4/21 anonim válasza:
Akinek csak a munkáról szól az élete, gyorsan vessen számot magával. Ugye megvan, hogy ezután már csak a halál van?
2023. jan. 31. 18:19
5/21 anonim válasza:
Irigyeltem akinek türelmesek voltak a szülei és sütöttek süteményt hétvégén.
És azt is, ha volt saját szobájuk.
2023. jan. 31. 18:24
6/21 anonim válasza:
Azt, hogy volt teljes családjuk/testvérük.
2023. jan. 31. 18:26
7/21 anonim válasza:
Azokat irigyeltem, akiknek nem kell állandóan stresszelniük és nem verik meg mindenért.
2023. jan. 31. 18:27
8/21 anonim válasza:
Szintén az emeleti/tetőtéri szoba. :D
Meg a villogós talpú sportcipő, ami nagyon menő volt akkoriban, de anyukám utált minden villogós kacatot, így ilyet sose kaptam. 😆
2023. jan. 31. 18:29
9/21 anonim válasza:
Én azt, hogy ünnepekkor együtt legyen a család. Anyám ápolónő volt, apám mentőtiszt, így valamelyikük mindig dolgozott ünnepekkor. Váltott műszakban dolgoztak, de így is sokat voltunk egyedül a testvéreimmel, amikor az egyikük már elment dolgozni, a másik meg még nem ért haza. Bár azt szerettem, amikor a gyerekosztályon mi díszithettük fel a karácsonyfát, mert anyám volt beosztva és bemehettünk hozzá segíteni. Volt olyan, hogy a mentőállomáson is segíthettünk a díszitésben.
2023. jan. 31. 18:38
10/21 anonim válasza:
Azt, hogy mások apja nem volt alkoholista és nem rettegett tőle a családja.
Lakótelepen nőttem fel, ahol mindenki ismert mindenkit és sokan hasonló cipőben jártak mint az én családom, de a barátaim közt senki nem élt alkoholista szülővel együtt .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!